Bilet VIP 10.03.2018. Biletul vedetă de sâmbătă este format din două derbiuri ale Europei, unul din Spania și unul din Germania. Vorbim despre FC Sevilla – Valencia și Leverkusen – Monchengladbach.

Bilet VIP 10.03.2018

Bilet VIP 10.03.2018 FC Sevilla – Valencia

Derbiul etapei a 28-a din La Liga le pune față în față pe FC Sevilla și Valencia, ocupantele locurilor 4 și 5 din Spania. Este probabil meciul ultimei speranțe a anduluzilor pentru un loc în preliminariile viitoarei ediții din Liga Campionilor. Echipa lui Vicenzo Montella are de recuperat opt puncte față de adversara de sâmbătă, când mai sunt zece etape de jucat din La Liga. Altfel, forma recentă a Sevillei este una destul de bună. Patru victorii în ultimele cinci meciuri au înregistrat andaluzii. Singurul pas greșit, în meciul cu Atletico Madrid, scor 2-5. De cealaltă parte, Valencia își paote definitiva cu această ocazie participarea în Liga Campionilor. Mai mult, ar rămâne în cursa pentur un loc pe podium, de care o desparte acum un singur punct. Liliecii vin după o serie de cinci meciuri fără eșec în campionat, din care au obținut 13 puncte. Au fost patru victorii convingătoare cu Levante, Malaga, Sociedad și Betis, sparte de remiza cu Athletic Bilbao, din urmă cu două etape.

Bilet VIP 10.03.2018 Leverkusen – Monchengladbach

În Germania, Bayer Leverkusen luptă pentru a reveni pe podium. Două înfrângeri și un egal în ultimele cinci etape au făcut ca echipa lui Heiko Harrlich să cadă pe locul 5 în Bundesliga, la două puncte de poziția a doua și la un punct de locurile 3 și 4, care duc de asemenea în preliminariile UEFA Champions League. Victoria este obligatorie în meciul de sâmbătă, nu atât pentru a urca în clasament, cât pentru a nu le permite celor de la Monchengladbach să se implice în această luptă pentru locurile de UCL. Borussia este pe locul 8 în clasament, la șase puncte în urma aspirinelor. Echipa este și într-o revenire evidentă de formă. După seria de patru eșecuri consecutive de la începutul lunii februarie, gruparea pregătită de Dieter Hecking a scos patru puncte din ultimele două meciuri. A fost o victorie la limită cu Hannovers, scor 1-0, și o remiză cu Werder Bremen, scor 2-2.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal