Bilet VIP 12.03.2018. Două meciuri ți-am selectat pentru biletul vedetă de luni, ambele din liga secundă olandeză: FC Oss – Emmen și Ajax II – FC Eindhoven. Ambele meciuri vor începe la ora 21:00.

Bilet VIP 12.03.2018

 

Bilet VIP 12.03.2018 FC Oss – Emmen

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei le pune față în față pe FC Oss și Emmen, două dintre echipele care luptă pentru un loc în barajul de promovare. Emmen este momentan pe unul dintre aceste locuri, al cincilea mai exact. Forma slabă din ultimele meciuri, reflectată în două remize și o înfrângere, a făcut ca echipa să piardă teren însă în report cu celelalte echipe. Mai are un avans doar de două puncte față de echipele care îi vânează locul în playoff. FC Oss este și ea în calcule, dar este obligată să învingă în această etapă. Șase puncte este diferența față de adversara de luni. Echipa vine după o serie de două meciuri foarte bune, din care a obținut patru puncte. A învins-o pe Canbuur, scor 2-1, și a remizat cu Den Bosch, scor 0-0. Dacă luăm în considerare și faptul că echipa vine după o serie de cinci victorii consecutive pe teren propriu, în care a marcat 13 goluri, e lesne de înțeles de ce mizăm pe un meci cu cel puțin trei goluri.

Bilet VIP 12.03.2018 Ajax Jong – FC Eindhoven

Într-un alt meci, Ajax II primește vizita celor de la FC Eindhoven. Cele două echipe sunt în momente total diferite. Tinerii lăncieri sunt pe locul secund în clasament, la un singur punct în fața liderului NEC Nijmegen. Și chiar dacă puștii nu pot promova cu echipa a doua, câștigarea seriei ar fi o performanță incredibilă. De cealaltă parte, FC Eindhoven traversează cea mai grea perioadă a sezonului. Are opt înfrângeri în ultimele zece etape și vine după o serie de cinci eșecuri consecutive. Cele cinci ânfrângeri, în care echipa a marcat patru goluri și a primit nu mai puțin de 14, au lăsat-o pe FC Eindhoven pe locul 16 în Eerste Divisie. Cel puțin, băieții lui David Nascimento nu au de ce să își facă griji în privința retrogradării. 14 puncte îi separă de locul 20, singurul care duce în liga a treia, ocupat de Utrecht II în acest moment. Totuși, dacă nu își revine, FC Eindhoven riscă să încheie sezonul pe un umilitor loc 19. Doar patru puncte este diferența față de penultima poziție.

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal