Bilet VIP 13.03.2018. Două meciuri ți-am selectat pentru biletul vedetă de marți. Este vorba de FC Botoșani – CSM Iași, din Cupa României, și Wolverhampton – Reading, din liga a doua engleză.

Bilet VIP 13.03.2018

Bilet VIP 13.03.2018 FC Botoșani – CSM Iași

Mijlocul de săptămână programează duelul dintre FC Botoșani și CSM Iași, din sferturile de finală ale Cupei României, meci care ar fi trebuit să se dispute în urmă cu o săptămână. Cele două echipe sunt în situații total diferite, deși au terminat cu același număr de puncte sezonul regulat. CSM Iași este calificată în playoff, unde nu a avut însă parte de un început foarte bun. A pierdut cu 1-2 în deplasarea de pe terenul liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, FC Botoșani a căzut în play-out, deși aproape tot sezonul s-a aflat între primele 6 din campionat. Nici elevii lui Costel Enache nu au impresionat la prima etapă din această parte a sezonului. A făcut doar 0-0 cu ultima clasată, Juventus București. În ultimele opt etape, echipa a obținut o singură victorie.

Bilet VIP 13.03.2018 Wolverhampton – Reading

Wolverhampton continuă lupta pentru promovarea în Premier League. De șase ani încearcă lupii să revină în prima divizie, iar acum sunt mai aproape ca niciodată. Echipa lui Nuno Espirito Santo este lider în clasament, cu un avans de trei puncte față de principala urmăritoare, și șapte puncte față de locurile de baraj. Totuși, Wolverhampton nu traversează o perioadă foarte plăcută. În ultimele cinci meciuri, echipa a obținut doar cinci puncte – o victorie, două remize și două înfrângeri. De cealaltă parte, Reading, formație care sezonul trecut s-a bătut până în ultima etapă pentru promovare, se zbate acum în coada clasamentului. Fosta echipă a lui Adi Popa este pe locul 19, cu doar șase puncte peste zona retrogradării. Trupa de pe Madejski Stadium este fără victorie de șapte etape, în care a strâns patru puncte. Altfel, în ultimele 19 etape, echipa a obținut doar două succese.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal