Biletul Zilei 13.04.2018. Biletul zilei de vineri este format din două meciuri, unul din campionatul României și unul din campionatul Cehiei. Partidele Voluntari – Dinamo și Slavia Praga – Karvina ne oferă o cotă de 2.15.

Biletul VIP 13.04.2018

Bilet VIP 13.04.2018 Heracles – Alkmaar

Pe locul 3 în clasamentul din Olanda, AZ Alkmaar nu mai are prea mari speranțe să prindă unul dintre primele două locuri. 15 puncte o separă de liderul PSV, în fața căruia a pierdut în ultima etapă, în timp ce diferența față de Ajax este de 8 puncte. Vestea bună este că echipa lui Jan van der Brom nici nu are motive să își facă griji că va pierde ultima treaptă a podiumului – opt puncte este avantajul pe care îl are față de următoarea clasată, Feyenoord. Vineri, AZ Alkmaar are șansa de a-și consolida poziția. Va da piept cu Heracles, o echipă aflată pe poziția a 11-a și care nu a mai bătut pe nimeni de trei etape. Un singur punct a câștigat formația în tot acest timp, după 0-0 cu Vitesse. În rest, a fost învinsă de Heerenven (1-2) și Ajax (0-1). Meciul cu Heerenven a pus capăt unei serii de patru meciuri fără înfrângere pe teren propriu pentru echipa de pe Polman Stadion. 10 puncte din 12 posibile a strâns echipa în acea perioadă.

Bilet VIP 13.04.2018 Akhisarspor – Beșiktaș

În Turcia, Beșiktaș luptă la baionetă cu marea rivală Galatasaray și cu Istanbul Bașakșehir pentru poziția de lider. Vulturii sunt momentan pe locul 3, dar un singur punct îi despart de poziția a doua ocupată de Galata, în timp ce Istanbul este la două puncte în față. Campioana din sezonul trecut a venit mult din spate pentru a se lupta din nou la titlu. Forma recentă a fost însă foarte bună. În ultimele 11 partide, Beșiktaș a fost învinsă o singură dată. În rest, opt victorii și două remize. Adversarul de vineri este unul mai mult decât accesibil. Akhisarspor este pe locul 11 în clasament și nu a mai bătut pe nimeni de patru etape. Un 1-1 cu Genclerbirligi a fost singurul rezultat pozitiv din această perioadă. În rest, eșecuri cu Trabzon, Istanbul Bașakșehir și Alanyaspor.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal