Bilet VIP 14.03.2018. Ți-am selectat două meciuri pentru biletul vedetă de miercuri.Avem o selecție din Liga Campionilor, Beșiktaș – Bayern Munchen, și una din campionatul Elveției, Lausanne – FC Basel.

Bilet VIP 14.03.2018

Bilet VIP 14.03.2018 Lausanne – FC Basel

Campioana sezonului trecut din Elveția, FC Basel, se deplasează pe terenul celor de la Lausanne, miercuri, într-un meci restanță din etapa a 23-a. Oaspeții sunt mari favoriți, în ciuda formei dezastruoase din ultima perioadă. În ultimele patru runde, FC Basel a înregistrat trei înfrâgeri și o victorie. Aceste rezultate au făcut ca echipa să piardă orice șansă la campionat – 17 puncte o separă de liderul Young Boys. Altfel, roș-albaștrii își fac griji pentru locul secund, cel care duce de asemenea în preliminariile Ligii Campionilor. Avansul față de St Gallen este de numai două puncte. Nici nu puteau spera jucătorii lui Raphael Wicky la un adversar mai accesibil pentru o revenire. Lausanne are o serie de cinci meciuri fără victorie, din care a scos un singur punct. Echipa este pe locul 8 în clasament, la doar două puncte deasupra locului care duce în liga secundă.

Bilet VIP 14.03.2018 Beșiktaș – Bayern Munchen

În Liga Campionilor, Bayern joacă un meci de palmares la Istanbul, în compania celor de la Beșiktaș. Vulturii vor să mai spele rușinea din tur, când au pierdut cu 0-5. A fost al treilea meci direct dintre cele două echipe, meci care a dus golaverajul general la 9-0 în favoarea bavarezilor. Altfel, pentru Beșiktaș, actualul sezon din Liga Campionilor a fost unul care a stabilit repere istorice. Pentru prima oară în istorie, vulturii s-au calificat în optimi. De asemenea, a fost pentru prima oară în istorie când o echipă din Turcia și-a câștigat grupa. Cu patru victorii și o remiză, vulturii au terminat pe primul loc într-o grupă cu FC Porto, RB Leipzig și AS Monaco. De cealaltă parte, Bayern a terminat pe locul secund în grupă, după ce a pierdut cu PSG, scor 0-3. Nici nu a mai contat că bavarezii și-au luat revanșa în retur și că au câștigat celelalte meciuri cu Anderlecht și Celtic. Diferența s-a făcut la golaveraj în favoarea parizienilor.

 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal