Bilet VIP 16.04.2018. Pentru biletul vedetă de luni am selectat confruntarea dintre Mainz și Freiburg, de la ora 21:30, pe care am combinat-o cu un pariu sigur din prima ligă suedeză. Un bilet simplu, de cotă 2.11.

Biletul VIP 16.04.2018

Bilet VIP 16.04.2018 Mainz – Freiburg

Lupta pentru supraviețuire în Bundesliga a ajuns într-un punct decisiv. Pe loc de baraj, Mainz stă la trei puncte în urma lui Freiburg și este obligată să scoată cel puțin un punct. Dacă Freiburg se distanțează la 6 lungimi, este ca și salvată. Cu atât mai mult cu cât echipa lui Cristian Streich mai are de jucat cu Hamburg și cu Koln, ultimele clasate. Mainz – Franfurt pune față în față două echipe aflate în criză. Ambele vin după o serie de șase meciuri fără victorie. Mainz s-a descurcat însă ceva mai bine – a obținut patru remize, față de două ale lui Freiburg. Niciuna dintre cele două echipe nu a excelat din punct de vedere ofensiv, dar Mainz stă din nou mai bine. Are 30 de goluri marcate, cu patru mai multe decât adversara de luni.

Bilet VIP 16.04.2018 Hammarby – Brommapojkarna

A doua selecție vine din Suedia, un pont pe care să mergi la sigur. Sezonul abia s-a deschis în Suedia, iar Hammarby a arătat excelent în cele două etape jucate până acum. Cinci goluri au marcat elevii lui Stefan Billborn cu Sirius și cu IFK Goteborg. Patru dintre goluri au fost opera lui Hamad, un mijlocaș de 27 de ani trecut pe la Hoffenheim și Standard Liege. Luni, Hammarby, locul 9 în campionatul trecut, va da piept cu nou-promovata Brommapojkarna. Vorbim despre o echipă care obișnuiește să se plimbe între eșaloane. A debutat pe prima scenă a fotbalului suedez în 2006, iar de atunci a bifat cinci prezențe. Cea mai bună clasare a fost un loc 12, în 2009. Nou promovata a început acest sezon cu o victorie (2-0 cu Hacken, acasă) și o înfângere (1-2 cu Norrkoping, în deplasare).

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal