Bilet de cota 500 . Ti-am ales doua meciuri pentru vineri: Amiens – Monaco si Preston – Bolton. Speram sa continuam seria de bilete VIP castigatoare si cu cel pe care ti-l oferim in acest debut de weekend. Biletul VIP de miercuri a fost castigator. la fel ca tichetul VIP oferit ieri.

Bilet VIP 17.11.2017

Bilet VIP 16.11.2017 Amines – AS Monaco

AS Monaco a castigat cu 6-0 precedentul meci din Ligue 1, cu Guingamp. Asta fara ca super-starul Radamel Falcao sa fie pe teren. Acum, columbianul are sanse mari sa joace, dupa cum declarat Leonardo Jardim inainte de meci: ”Falcao si-a revenit dupa accidentare, s-a antrenat normal si are sanse foarte mari sa joace, poate chiar din primul minut. Vedem mai multe in ziua meciului”, a spus antrenorul lui Monaco. Si-a revenit si Joao Moutinho insa antrenorul portughez de origini venezuelene este ceva mai rezervat in ceea ce priveste titularizarea compatriotului sau. In schimb, fundasul Sidibe este in continuare accidentat si nu va juca. Antrenorul lui Amiens a oferit o declaratie amuzanta inainte de confruntarea directa: ”Daca parcam un autobuz in fata portii, jucatorii lui AS Monaco tot ar reusi sa marcheze”, a spus Pelissier. Asta in conditiile in care Amines are a cincea defensiva ca goluri primite din Ligue 1!

Bilet VIP 16.11.2017 Preston – Bolton

Antrenorul lui Bolton are probleme in avansposturi, acolo de unde lipsesc Sean Maguire si Jordan Hugill. In mod normal va fi titularizat pustiul de 19 ani Stephy Mavididi, aflat sub forma de imprumut de la Arsenal. Acesta este vazut drept un om de baza pentru viitorul ”tunarilor”, insa a fost trimist in Championship pentru a-si face ”mana”. Si antrenorul lui Bolton, Phil Parkinson, are cateva enigme inainte de aceasta confruntare. Atacantul Gary Madine a fost arestat dupa ce s-a batut intr-un bar si inca nu se stie daca va fi folosit in atacul lui Wanderers.