Bilet VIP 18.04.2018 | Valencia și Real Madrid te ajută cu banii, dacă ești pe minus!

Bilet VIP 18.04.2018. Mijlocul de săptămână programează o etapă intermediară în La Liga, cea cu numărul 33. Din această rundă v-am selectat două meciuri pentru biletul vedetă de miercuri: Valencia – Getafe și Real Madrid – Athletic Bilbao.

Biletul VIP 18.04.2018

Bilet VIP 18.04.2018 Valencia – Getafe

Eșecul din ultima etapă de pe terenul Barcelonei, scor 1-2, a lăsat-o pe Valencia în afara podiumului. Meciul a pus capăt unei serii de nouă meciuri fără eșec pentru lilieci, timp în care echipa lui Marcelino înregistrase opt victorii și o remiză. Acum, echipa de pe Mestalla s-a văzut depășită de Real Madrid în tentativa de a termina pe podium pentru prima oară după șase ani. Două puncte au de recuperat liliecii față de campionii din sezonul trecut. Altfel, Valencia nu are de ce să se mai teamă pentru locul în UEFA Champions League. Avansul față de următoarea clasată este 13 puncte. Revenind la meciul de miercuri, Valencia dă piept cu o echipă Getafe care speră în continuare la un loc de cupe europene. Pe locul 10 în clasament, madrilenii au de recuperat șase puncte față de Villarreal. Clasarea ar fi putut fi mult mai bună, dar în ultimele trei etape echipa a obșinut o singură victorie.

[call_to_action title=”” message=”200 RON bonus fără depunere! ” button_label=”IA BONUSUL” button_link=”https://www.admiral.ro/nrgs/ro/landing?refererId‹´›88623‹¯›lang‹´›ro” button_target=”_blank” __fw_editor_shortcodes_id=”c736ca8685131283549329319aba9290″ _fw_coder=”aggressive”][/call_to_action]

Deschide AICI un cont la Admiral

Trimite copii după actul de identitate și o factură de utilități

Bonusul va fi acordat automat în contul tău, fără să depui bani!

[button label=”VREAU SA PRIMESC BONUSUL” link=”https://www.admiral.ro/nrgs/ro/landing?refererId‹´›88623‹¯›lang‹´›ro” target=”_blank” color=”red” __fw_editor_shortcodes_id=”fa1c775a57eb4a3245aba75423f815ff” _fw_coder=”aggressive”][/button]

Bilet VIP 18.04.2018 Real Madrid – Athletic Bilbao

Principala adversară a liliecilor în lupta pentru locul 3, Real Madrid, are un test extrem de greu în această etapă. Pe Santiago Bernabeu sosește Athletic Bilbao, formație care are multe de demonstrat după un sezon extrem de slab. Pe locul 14 în clasament, bascii nu mai au nicio șansă să prindă cupele europene. Meciul de miercuri are o miză extrem de importantă pentru Real Madrid. Echipa lui Zinedine Zidane mai are foarte puțin timp la dispoziție să recupereze diferența care o separă de Atletico Madrid, pe locul 2. Patru puncte este avansul echipei lui Simeone. Altfel, Real Madrid traversează poate cea mai bună perioadă din actualul sezon. Calificați și în semifinalele Ligii Campionilor, galacticii vin după o serie de șase meciuri fără înfrângere. Cinci victorii și o remiză a fost palmaresul echipei în această perioadă.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.