Bilet VIP 19.03.2018. Biletul vedetă de luni este format din două meciuri de ligi inferioare, unul din Elveția și unul din Franța, după cum urmează: Winterthur – Servette și Brest – Nimes.

Bilet VIP 19.03.2018

Bilet VIP 19.03.2018 Winterthur – Servette

Servette Geneva își punea mari speranțe în promovare în acest sezon, însă visul de primă ligă s-a dus pentru fosta echipă a lui Viorel Moldovan. Deși este pe locul secund, trupa antrenată de sârbul Bojan Dimic nu mai are nicio șansă de promovare – 17 puncte o separă de liderul Neuchatel Xamax. Totuși, Servette va dori să câștige acest meci pentru a-și lua revanșa în fața fanilor. În ultimele două etape, echipa a obținut un singur punct. Adversarul de luni, Winterthur, se află într-o situație extrem de dificilă. Este pe locul 9 în clasament, penultimul, și în cazul unui eșec poate intra în hora retrogradării. Cinci puncte o separă în acest moment de Wohlen, echipa de pe ultimul loc. Winterthur vine chiar după un succes în ultima etapă, 1-0 cu Vaduz, doar al patrulea din acest sezon.

Bilet VIP 19.03.2018 Brest – Nimes

În liga secundă franceză, Nimes se deplasează pe terenul lui Brest în închiderea etapei a 30-a. Echipa lui Bernard Blacquard are șansa să își consolideze poziția a doua în clasament și să refacă diferența de patru puncte față de principala urmăritoare, Ajaccio. Este extrem de important pentru crocodili să își păstreze poziția a doua, care oferă promovarea directă, pentru că primul loc nu mai este la îndemâna lor. 11 puncte îi separă de Reims. Forma recentă le dă speranțe jucătorilor de pe Stade des Costieres. Sunt neînvinși de șase etape, iar ultimele trei meciuri au adus victorii pe linie. De cealaltă parte, Brest este pe locul 9, dar speră în continuare la locul de baraj. Nu mai are însă voie să facă pași greșiți, diferența fiind de șapte puncte. În ultimele patru meciuri, echipa a obținut trei victorii. Singurul pas greșit a fost în meciul cu Tours, scor 1-3, din urmă cu două etape.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal