Bilet VIP 25.02.2018. Cele două meciuri care se dispută astăzi în Liga 1, FCSB – Sepsi și Juventus – CFR Cluj, sunt suficient de clare pentru a le miza pe tichetul nostru VIP, unul care este copus doar din partide ”safe”. 

Bilet VIP 25.02.2018 FCSB – Sepsi

Echipa lui Nicolae Dică n-are un moral prea bun, fiind umilită de Lazio în Liga Europa, scor 1-5. Apărarea stelistă a fost extrem de nesigură, jucătorii nici nu se simțeau pe teren. Pentru a se recupera după eliminarea din Europa, FCSB are nevoie de un succes. Este cu atât mai important cu cât urmează play-off-ul, ceea ce înseamnă doar meciuri decisive. Sepsi are evoluții catastrofale pe teren străin, având la activ șase înfrângeri consecutive în deplasare. În tot acest timp, gruparea din Sfântu Gheorghe a marcat doar două goluri. Precedentul meci dintre cele două echipe a fost câștigat de FCSB cu scorul de 4-0. Steliștii au beneficiat de două lovituri de departajare, dar și de un autogol! Sepsi a avut ocazii de gol, trimițând cinci șuturi pe spațiul porții. Numai că atunci în poartă era Florin Niță, iar duminică va fi Alexandru Vlad, un portar mult prea ”necopt” pentru vice-campioana României.

Bilet VIP 25.02.2018 Juventus – CFR Cluj

Un meci ușor va avea și CFR Cluj. Liderul campionatului întâlnește ultima clasată a Ligii 1. Juventus București n-a marcat niciun gol în cele trei meciuri disputate în 2018. 0-0 cu FC Botoșani, 0-1 cu Viitorul și 0-0 cu Gaz Metan. De partea cealaltă, gruparea lui Dan Petrescu a câștigat fără probleme două din cele trei meciuri: 2-0 cu Astra și 2-0 cu Gaz Metan, de ficare dată, clujenii au condus încă de la pauză. În 2018, CFR a mai jucat un meci și cu FCSB, terminat la egalitate, scor 1-1. Și la București, gruparea lui Dan Petrescu a condus la pauză, însă a fost egalată în minutul 76 după o lovitură de pedeapsă executată de Budescu. Vedem o nouă victorie clară a clujenilor și-n meciul cu Juventus. Baftă!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal