Bilet VIP 26.01.2018 | Mizam pe oaspeti. Astea sunt meciurile de azi!

Bilet VIP 26.01.2018. Tichetul nostru de astazi este format din doua meciuri. De la ora 21:45, Dijon primeste vizita lui Rennes, in primul meci al rundei cu numarul 23 din Ligue 1. Yeovil – Manchester United se disputa de la 21:55, in cadrul ”16-imilor” Cupei Angliei. 

Bilet VIP 26.01.2018

Bilet VIP 26.01.2018 Dijon – Rennes

Chiar daca este la o distanta ok fata de locurile retrogradabile, Dijon este una din cele mai modeste echipe din Ligue 1 in acest moment. Mai exact, gruparea antrenata de Olivier Dall’Oglio n-a bifat nicio victorie in ultimele ei cinci meciuri, suferind patru infrangeri si inregistrand un rezultat de egalitate. In tot acest timp, PSG a invins-o cu scorul de 8-0, fiind cea mai mare diferenta de scor inregistrat in acesta stagiune. De partea cealalta, Rennes are o serie de doua victorii consecutive in Ligue 1: 1-0 cu Angers si 2-1 in depalsarea de la Lille. In clasament, Rennes sta destul de bine, fiind pe locul opt. Ultimul meci direct dintre cele doua echipe a fost castigat cu 2-1 de Rennes. A fost al treilea meci consecutiv in care Rennes n-a pierdut in fata lui Dijon. Asadar, pariem ”X2”, la o cota de 1,50.

Bilet VIP 26.01.2018 Yeovil – Manchester United

Manchester United a ajuns in ”16-imile” Cupei Angliei dupa ce a trecut de Derby, scor 2-0 in turul precedent. De partea cealalta, tot in turul precedent, Yeovil a eliminat-o pe Bradford, castigand cu acelasi scor ca ”diavolii”. Daca se impune, trupa lui Jose Mourinho ar obtine a cincea victorie la rand. Apararea rulat la potentialul maxim in 2018, United fiind fara gol primit in noul an. Yeovil n-are pretentii prea mari de la aceasta partida, fiind o echipa din liga a patra Angliei, care se lupta pentru evitarea retrogradarii… Noi anticipam o victorie clara a lui Manchester United si pariem ”2 pauza / 2 final”. Casele de pariuri online ne ofera o cota de 1,44 pentru un astfel de pariu. Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.