Bilet VIP 26.04.2018. Avem două astfel de tichete câștigate la rând, ultimele două ieșind fără probleme. Astăzi vrem să-ți mărim bugetul cu încă două meciuri ”safe” de pariat: Cruzeiro – Universitad de Chile, din Copa Libertadores, și Brondby – FC Midtjylland, din Cupa Danemarcei.

Biletul VIP 26.04.2018

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Bilet VIP 26.04.2018 Cruzeiro – Universidad de Chile

Echipa gazdă este văzută drept mare favorită de către majoritatea bookmakerilor din străinătate. Și cei de la noi merg pe mâna ei. Betano îi oferă o cotă de 1,40 pentru un eventual succes, mai mare decât celelalte case de pariuri din România. Este un meci de totul și nimic pentru Cruzeiro, mai ales că după primele 3 meciuri a strâns doar două puncte și se află la 3 lungimi în spatele formației din Chile. Echipa lui Mano Menezes a început cu o înfrângere 2-4 cu Racing din Argentina. Apoi a remizat cu compatrioții de la Vasco, iar etapa precedentă a remizat în Chile. Pe lângă aceste rezultate, Cruzeiro a suferit și două înfrângeri în cele două etapei disputate până acum în campionat. Aceste rezultate proaste au adus membri din conducere la antrenamentul de înainte de această confruntare. Oficialii i-au scuturat pe jucători, amintindu-le că fac parte din una din cele mai bune echipe pe care le are Brazilia la ora actuală! Meciul Cruzeiro – Universidad are loc vineri noapte, la ora 01:15.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Bilet VIP 26.04.2018 Brondby – FC Midtjylland

Meciul contează pentru semifinalele Cupei Danemarcei și se dispută joi la ora 19:30. Cele două formații se luptă și pentru șefia în clasamentul din campionat, așa că se anunța un meci pe cinste! Cu 7 zile în urmă, cele două formații s-au întâlnit într-o confruntare directă, Brondby câștigând cu 3-2. După aceast meci, cele două formații au continuat seria de meciuri spectaculoase. FC Midtjylland a terminat la egalitate cu Aalborg, scor 3-3, în timp ce Brondby a câștigat cu 4-3 partida cu Nordsjaelland. Ținând cont de cum joacă aceste două echipe în ultima perioadă, îți recomandăm GG-ul, cotat la 1,60 de agențiile de pariuri.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal