Bilet VIP 27.04.2018. Se apropie finalul de sezon, iar unele meciuri sunt mai evidente decât celelalte. Așa este cazul lui Fulham – Sunderland și Levante – Sevilla. Avem mare încredere în ponturile pe care le-am jucat la biletul VIP.

Biletul VIP 27.04.2018

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Bilet VIP 27.04.2018 Levante – Sevilla

  • Vincenzo Montella a primit un vot de încredere din partea conducerii clubului și va continua pe banca Sevilliei, în ciuda rezultatelor modeste din ultima vreme – echipa are o singură victorie în ultimele zece partide! În schimb, directorul tehnic al echipei Oscar Arias a fost îndepărtat din funcție. Sevilla, cu Montella pe bancă, a luat cinci goluri în două ocazii diferite, foarte mult, având în vedere că italianul este de patru luni la echipă.
  • Levante este în mare formă, cu cinci victorii în ultimele 7 partide. Asta s-a întâmplat de când Juan Munoz a fost demis, iar în locul său a fost adus Paco Lopez, de la echipa secundă a clubului. El a făcut o treabă remarcabilă, având în vedere că Levante avea doar 3 victorii, tot sezonul, înainte ca Paco Lopez să vină la echipă! O victorie cu Sevilla, i-ar aduce lui Levante salvarea matematică de la retrogradare, iar formația lui Florin Andone, Deportivo, ar retrograda.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Bilet VIP 27.04.2018 Fulham – Sunderland

  • Este ultimul meci al lui Fulham pe teren propriu iar atmosfera de pe ”Craven Cottage” va fi una elecrizantă. O victorie este vitală, întrucât Fulham vânează locul secund, cel care duce direct în Premier League. Cardiff ocupă momentan locul secund și se află la un punct distanță. Fulham este mare favorită să câștige meciul cu Sunderland, echipă care a retrogradat în eșalonul al treilea după înfrângerea din etapa precedentă, cu Burton.
  • ”Pisicile negre” au cotă 17,00 pentru un succes, una foarte mare întrucât vorbim despre Championship, un campionat echilibrat. Totuși, tentația să punem bani pe oaspeți este foarte mică, ținând cont de sezonul mizerabil pe care l-a Sunderland, echipă care în sezonul precedent se afla în Premier League…

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal