Bilet VIP 28.02.2018. Pentru biletul vedetă de joi ți-am ales trei meciuri, cu trei favorite clare. Este varba despre Juventus – Atalanta, Panionios – PAOK și Feyenoord – Willem II Tilburg.

Biletul VIP 28.02.2018

Bilet VIP 28.02.2018 Juventus – Atalanta

În Italia, Juventus este cu un pas în finala Cupei. S-a impus cu 1-0 în meciul tur de la Atalanta, prin golul marcat de Higuain. O remiză le-ar fi de ajuns elevilor lui Massimiliamo Allegri, însă Bătrâna Doamnă va vrea să continue seria excelentă din întrecerile interne. Echipa vine după o serie de 12 victorii în campionat și Cupă, serie spartă doar de remiza din UEFA Champions League cu Tottenham, scor 2-2. Trebuie să menționăm că, în cele 12 victorii din întrecerile interne, echipa a primit un singur gol. Este vorba de meciul din deplasare cu Hellas Verona, scor 3-1. În Cupa Italiei, Juventus nu a primit niciun gol în cele trei meciuri disputate până acum.

Bilet VIP 28.02.2018 Panionios – PAOK

Lider în campionatul din Grecia, PAOK Salonic luptă la mijlocul acestei săptămâni pentru calificarea în finala Cupei. Miercuri, de la ora 19:30, echipa lui Răzvan Lucescu se deplasează pe terenul lui Panionios, urmând ca manșa retur să se dispute la mijlocul lunii aprilie. Sub comanda antrenorului român, PAOK are cea mai bună serie de victorii din ultimele trei decenii – 15 victorii consecutive în toate competițiile. Ultimul rezultat negativ a venit chiar în fața adversarului de miercuri, Panionios. A fost un 2-2 în campionat, la finalul lunii noiembrie. De atunci, echipa a avut 11 meciuri fără gol primit, iar în celelalte patru a primit câte un gol.

Bilet VIP 28.02.2018 Feyenoord – Willem II Tilburg

E vremea Cupei și în Olanda, unde Feyenoord și Willem II Tilburg se înfruntă pentru un loc în marea finală. Câștigătoarea Cupei în urmă cu două sezoane, Feyenoord luptă pentru al 13-lea trofeu din istorie. Și adversara ei de miercuri are câteva Cupe în palmares, cu toate că a trecut ceva timp de la ultimul succes. Willem a câștigat Cupa în 1944 și 1963, iar de atunci a mai ajuns o singură dată în finală. Se întâmpla în 2005, când echipa a fost învinsă de PSV în ultimul act. Acum, Willem poate profita de forma slabă a celor de la Feyenoord. Echipa a pierdut trei din ultimele cinci meciuri și a căzut pe locul 5 în campionat, la 11 puncte de podium. Tot trei înfrângeri are și Willem în ultimele cinci meciuri, dar situația echipei este ceva mai delicată. Formația este pe locul 14 în campionat, la șase puncte de retrogradare.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal