Pariorul din Constanța, încă o lovitură dată agenției locale. A câștigat 84.393 RON în 7 zile!

Bilete câștigătoare. Pariorul din Constanța despre care v-am povestit că a câștigat o sumă impresionantă la Suberbet weekend-ul trecut, a lovit din nou! Omul a plasat mai multe bilete sâmbătă, iar două din ele i-au ieșit! 

Revenim la cele două bilete câștigate de el weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Începem cu primul din ele. Pariorul a mizat 200 RON pe șapte meciuri de fotbal, ce i-au oferit o cotă totală de 50,31. A mizat PSFX la Levante – Sevilla (2-1 / 1-1 la pauză), la fel și la Guimaraes – Moreirense (1-0 / 0-0 la pauză). Cea mai mare cotă de pe bilet a fost cea de la meciul Montpellier – St. Etienne 0-1. Aici a mizat pe victoria ”verzilor” și a prins o cotă de 2,95. În total, constănțeanul a câștigat 10.541 RON de pe urma acestui tichet.

Biletele câștigătoare i-au adus 20.000 RON în total

Al doilea l-a jucat ceva mai agresiv ca și sumă pariată (3.000 RON), însă a ales meciuri mult mai ”safe” și mai puține, 4 la număr. A mizat pe over 2,5 goluri la toate meciurile: Hoffenheim – Hannover 3-1, Fulham – Sunderland 2-1, Goztepe – Karabuk 5-0 și Kalju – Narva 5-2. Câștigul a fost similar cu primul: 10.462 RON! În total, omul din Constanța, a câștigat 21.000 RON, însă de aici mai scădem miza biletelor pe care le-a pierdut, aproximativ 1.000 RON.

84.393 RON câștig la pariuri în doar o săptămână

Dacă adunăm cei 64.393 de RON câștigați săptămâna trecută, cu cei 20000 RON luați weekend-ul care tocmai s-a încheiat, acesta are 84.393 RON câștig, aceeași sumă pe care a ratat-o la biletul colosal, pe care, de asemenea, l-a plasata săptămâna trecută (DETALII AICI). Având în vedere că locuiește în Constanța, a avut cum să-și cheltuiască o parte din bani, având în vedere că orașul de la malul mării a fost plin de turiști, cu ocazia vacanței de 1 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.