Bilete câștigătoare. Weekend-ul trecut a fost profitabil pentru pariorii iscusiți, care pariază zilnic sume între 100 și 1000 de RON. A fost cazul lui Mircea Badea (DETALII AICI), dar și al pariorului din Constanța, care a rupt în două o agenție locală Superbet (DETALII AICI). Weekend-ul trecut, ne-a demonstra, însă, că se poate câștiga și cu sume mici investite, dar și atunci când te scoate un meci!

Un parior, să-l numim Don Alejandro, așa cum îi place să se afișeze pe rețelele de socializare a postat două bilete pe pagina lui, imediat după ce s-a terminat ultimul meci. În unul a investit 6 RON, iar pe celălalt a pus 10. În primul rând vom vorbi despre primul tichet. A fost unul cu 16 evenimente, inclusiv Bordeaux – PSG 0-1. Pariorul a jucat PSF 2, chiar în condițiile în care PSG era deja campioană. Curajul l-a ajutat de data aceasta. Cotele de pe bilet n-au fost unele mari, fiind cuprinse între 1,27 și 1,67. A prins un multiplicator total de 138,31, care i-au adus un câștig de 1.224 RON. Foarte bun, având în vedere suma investită, cam atât costă o apă plată la 5 litri…

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! CLICK pentru a lua BONUSUL!

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Al doilea bilet la pariuri al său a fost unul cu 20 de meciuri!

În tichetul al doilea a avut încredere mai mare, întrucât a mizat 10 RON. Nici aici cotele plasate de el n-au ieșit din tiparele primului bilet. Mici și multe! La acest tichet a prins o cotă totală de 666,54, poate de aici și ghinionul… I-au ieșit 19, iar una din cele mai mici cote de pe bilet (1,31) l-au împiedicat să câștige 9.500 de RON! Don Alejandro a pariat 1X & 2+ la meciul Trabzonspor – Sivasspor 0-2. În ciuda pariului pierdut, omul nostru a reușit să câștige, totuși, ceva, întrucât a beneficiat de promoția casei de pariuri, care spune în felul următor: ”primești 15 % din câștig, împărțit la cota pe care ai pierdut-o, dacă ai cel puțin 11 evenimente, iar fiecare din acestea să aibă minimum cota 1,25”. El a fost eligibil, iar suma totală pe care a câștigat-o din al doilea bilet a fost 1.089 RON.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal