Bilete favorite 20.05.2018. Șase cote frumoase am găsit pentru duminică. Pariem pe cele mai clare partide din această zi și avem un multiplicator total de 6,11.

Doi dintre cei mai buni soliști ai zilei sunt FCSB și CFR Cluj, echipe care se află în cursă directă pentru titlul în Liga 1. Gruparea din Gruia are un avantaj imens, în timp ce FCSB trebuie să fie ajutată de Viitorul…

Bilete favorite 20.05.2018 Lupta la titlu în Liga 1

De obicei, discutăm pe larg despre un singur meci, însă avem finala campionatului nostru și nu puteam să nu discutăm despre cele două meciuri care vor decide noua campioană: FCSB – Astra și CFR Cluj – Viitorul.

Biletele experților bilete-pariuri.ro le poți afla cu un CLICK aici. Ai ponturi ”safe”, dar  îți oferim și cote BOMBĂ, ori ponturi pauză/final.

Ne este tare greu să credem că vor exista aranjamente, întrucât foarte mulți ochi vor fi ațintiți asupra acestor partidei, iar Hagi și Mulțescu nu ar vrea să audă din partea fanilor, ceea ce a auzit Costel Enache, după înfrângerea Botoșaniului cu Concordia: ”Blatiștii, blatiștii”.

Așadar, am exclus varianta blaturilor și vorbim strict sportiv. Astra a câștigat doar de două ori din 1998 și până în prezent. Mai mult de atât, FCSB a triumfat în 4 din precedentele 5 meciuri disputate acasă cu Astra.

Nu uita de Biletul Zilei. Acolo avem printre cele mai sigure pariuri pe care le poți găsi în oferta caselor de pariuri!

În celălalt meci, Viitorul a jucat bine în Gruia de-a lungul timpului. Mai exact, 7 meciuri directe au avut loc la Cluj. CFR s-a impus în 3 din acestea, un meci s-a încheiat la egalitate, iar Viitorul a câștigat de trei ori. 

 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Mai degrabă, surpriza ar putea apărea la Cluj, întrucât Gică Hagi este mult prea orgolios să piardă un meci atât de important

Ambele meciuri le poți vedea în format LIVE VIDEO în DIRECT pe telefonul tău. Află cum poți face asta AICI!

Noutăți din loturile FCSB și CFR

Alibec a fost exclus din lot după o ceartă dură cu Nicolae Dică. De asemenea, Pintilii și Morais sunt suspendați după ce au luat cartonașe roșii în meciul cu Universitatea Craiova.

De partea cealaltă, Dan Petrescu a lipsit vineri și o parte din ziua de sâmbătă de la antrenamentele echipei, întrucât a mers la un meci demonstrativ al fostelor vedete de la Chelsea. ”Bursucul” are o singură problemă de efectiv: Boli.