Bilete Goluri 05.05.2018. Trei bilete v-am pregătit pentru ziua de sâmbătă, iar toate trei sunt extrem de spectaculoase, la fel cum se anunță și meciurile pe care le-am trecut.

Bilete Goluri 05.05.2018

Toate cele trei bilete ale noastre pentru ziua de sâmbătă conțin câte trei meciuri. Primul meci de pe primul bilet este din play-out-ul Ligii I și se joacă de la ora 15:30. Juventus București joacă meciul cu FC Botoșani, după ce, în precedentele trei întâlniri, moldovenii s-au impus o dată, iar celelalte două meciuri s-au încheiat la egalitate, scor 0-0. Ne continuăm biletul cu un alt meci din Liga I, însă din play-off. Universitatea Craiova arbitrează titlul în acest sezon. Joacă sâmbătă la CFR Cluj, apoi, etapa viitoare primește vizita liderului din campionat, FCSB. Ultimul meci ne duce pe terenul ultimei clasate din Bundesliga. Deja retrogradată, FC Koln joacă acasă împotriva campioanei Germaniei, Bayern Munchen.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Bilete Goluri 05.05.2018

Al doilea bilet începe cu un meci din La Liga. De la ora 21:45, Villarreal primește vizita Valenciei, într-un meci din etapa cu numărul 36 din campionatul Spaniei. „Submarinul Galben” a produs o surprză în acest sezon, iar înainte cu două zile de Crăciun, s-a impus pe terenul „liliecilor”, scor 1-0. Ne mutăm pe terenul fostei și, cel mai probabil, viitoarei campioane din Serie A. Juventus Torino joacă acasă cu Bologna, echipă cu trei meciuri consecutive fără victorie în Serie A. Următorul meci ne duce în Bundesliga, la întâlnirea dintre Leipzig și Wolfsburg. Cele două au remizat în turul acestui sezon, scor 1-1.

Bilete Goluri 05.05.2018

Și iată că am ajuns și la ultimul nostru bilet format din goluri, un bilet care conține doar meciuri din Premier League. Fiecare meci conține cel puțin o echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, astfel că mergem pe opțiunea „Sub 2.5 goluri” la toate meciurile.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal