Bilete goluri 10.05.2018 | Charleroi – Club Brugge + alte 3 meciuri

Bilete goluri 10.05.2018. Avem patru meciuri pe tichetul de joi. Vom vorbi pe larg despre o confuntare decisivă în ceea ce privește soarta campionatului din Belgia.

Bilete goluri

Acum câteva luni era aproape imposibil să crezi că Brugge nu va luat campionatul sezonul acesta, însă rezultatele modeste au băgat frica până și în cei mai optimiști suporteri ai lui Club.

Diferența față de urmăritoare s-a redus la doar două puncte, cu 3 etape înainte de final. Înfrângerea cu Anderlecht din etapa precedentă a reansat campionat. Ce-i drept, înainte de această înfrângere, Club Brugge venea după două remize consecutive.

Charleroi, de partea cealaltă, are și ea pentru ce să luptă pe acest final de sezon. Locul al 4-lea duce în finala play-off-ului pentru Europa League și acesta este obiectivul echipei. În ultima perioadă, Charleroi are evoluții bune, bifând două victorii în ultimele 3 etape.

Pariul pe goluri de ambele părți este cea mai bună variantă la acest joc, ținând de faptul că ambele formații trebuie să tragă tare pe acest final de sezon. Mai mult de atât, acest semn a fost consemnat în 4 din ultimele 5 ”directe”.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

  • Charlton – Shrewsbury sub 2,5 @ 1,57
  • Charleroi – Club Brugge GG @ 1,70
  • Brondby – Silkeborg GG @ 1,83
  • Gaz Metan – Hermannstadt peste 1,5 @ 1,57
  • Curs final: 7,66

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.