Bilete goluri 17.05.2018. Ne apropiem de ultimul weekend în care vom avea în vizor campionatele puternice. Sâmbătă și duminică avem ultimele etape din Spania, Franța și Italia. Până atunci, însă, avem un bilet pe goluri pentru joi, în care avem mare încredere.

Bilete goluri 17.05.2018 Wolfsburg – Kiel

Wolfsburg a avut cel mai modest sezon de când evoluează în Bundesliga, strângând doar 33 de puncte. Venirea lui Bruno Labadia la cârma echipei n-a schimbat mare lucru. Sub comanda lui echipa pierzând 6 meciuri, remizând de 3 ori și bifând două victorii.

Kiel a avut un sezon fantastic, mai ales că anul trecut pe vremea asta se afla în Bundesliga 3. Obiectivul principal al echipei era salvarea de la retrogradare, însă meciurile excelente făcute de-a lungul sezonului au schimbat acest obiectiv din mers.

Wolfsburg are evoluții modeste pe teren propriu, reușind să scape fără gol pe teren propriu doar în 12 % din partide! De partea cealaltă, Kiel a avut al doilea cel mai bun atac din Bundesliga 2, cu 71 de goluri în 34 de meciuri.

14 din ultimele 19 meciuri de baraj s-au încheiat cu victoriile echipelor din Bundesliga, inclusiv 7 din ultimele 8 astfel de meciuri,

Cele două echipe au un procentaj ridicat de goluri marcate. Semnul ”GG” a fost prezent în 76 % din meciurile jucate de Wolfsburg pe teren propriu, în vreme ce acelaș procentaj există și la meciurile disputate afară de Kiel.

Echipele probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Verhaegh, Brooks, Knoche, William – Guilavogui, Arnold – Didavi, Malli, Brekalo – Origi
Absenți: Daniel Didavi, Ignacio Camacho, Mehmedi, Marcel Tisserand
Holstein Kiel (4-1-4-1): Kronholm – Heidinger, Hoheneder, Czichos, Van den Bergh – Peitz – Schindler, Mühling, Kinsombi, Lewerenz – Ducksch
Absenți:  Drexler, Herrmann, Schmidt


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

  • Wolfsburg – Kiel GG @ 2,00
  • CS Mioveni – Academica Clinceni GG @ 1,67
  • Helsingor – Silkeborg peste 1,5 @ 1,36
  • Livingston – Patrick Thistle peste 1,5 @ 1,40
  • Djurgarden – Orebro peste 2,5 @ 1,80
  • Curs final: 5,72