Bilete goluri 15.05.2018. Indiferent dacă alegi să pariezi combinat sau simplu, tichetul de astăzi îți poate oferi uneltele de care ai nevoie pentru un profit foarte bun.

Avem o cotă totală de 4,78 la biletul pe goluri de marți, care este generată de trei partide. Una din ele se joacă în play-out-ul Ligii 1: Juventus București – Dinamo.

Bilete goluri Juventus – Dinamo

Echipa lui Florin Bratu și-a asigurat primul loc după victoria din meciul precedent, 2-0 cu FC Botoșani. Acum diferența între locurile 1 și 2 este de 9 puncte, în condițiile în care mai sunt 5 etape rămase de disputat.

În schimb, aventura în Liga 1 a formației din Colentina se apropie de sfârșit. În momentul de față este pe ultimul loc al clasamentului, iar distanța față de primul loc ”salvabil” este șapte puncte. Foarte mare, în condițiile în care Juventus a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri.

Ce-i drept, Juventus a produs surpriza în precedentul meci cu Dinamo, reușind să câștige în Ștefan cel Mare cu scorul de 2-1. Asta în condițiile în care Dinamo venea după două succese cu 3-0 împotriva ei!

Juventus joacă foarte prost și pe teren propriu, acolo unde a pierdut de 7 ori în ultimele 8 etape. Ne așteptăm la un succes al lui Dinamo, însă putem speranțe și la gol al lui Juventus, ținând cont în situația disperată în care se află.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

  • Juventus – Dinamo peste 1,5 @ 1,34
  • Aston Villa – Middlesbrourh peste 2,5 @ 1,57
  • Smouha – Zamalek peste 1,5 @ 1,45
  • Vitesse – Utrecht GG @ 1,57
  • Curs final: 4,78