Bilete goluri 18.05.2018. Începe ultimul weekend în care vom avea mii de evenimente. Dăm start la ziua de vineri cu un tichet pe goluri care ne oferă o cotă totală de 34,20.

Bilete goluri 18.05.2018 Empoli – Perugia

Cele două formații se întâlnesc în ultima etapă a sezonului regulat din Serie B, programată vineri, la ora 21:30 Empoli și Perugia nu au obiective speciale, presiunea fiind un cuvânt care nu va caracteriza această partidă.

Empoli, de fapt, a promovat deja în Serie A de acum câteva săptămâni și își propune să câștige acest meci cu Perugia doar pentru a-și lua la revedere cum se cuvine de la proprii suporteri.

Biletele experților bilete-pariuri.ro le poți afla cu un CLICK aici. Ai ponturi ”safe”, dar câteodată îți oferim și cote BOMBĂ, ori ponturi pauză/final.

Toscanii conduc clasamentul cu 82 de puncte, fiind la o diferența abisală față de locul al doilea. În ciuda faptului că a obținut promovarea cu multe etape înainte, înfrângerea nu s-a lipit deloc de ei. În ultima etapă chiar a câșigat la Brescia (2-0). 

Nu uita de Biletul Zilei. Acolo avem printre cele mai sigure pariuri pe care le poți găsi în oferta caselor de pariuri!

De partea cealaltă, Perugia se pregătește pentru play-off-ul pentru promovare cu o ”bancă” nouă. Împotriva Empoli, va debuta noul antrenor al echipei, Alessandro Nesta, fostul jucător de la Lazio și Milan, aflat la prima sa experiență de antrenor în Italia.

Nesta va trebui să încerce să redea entuziasmul unei echipe care n-a reușit nicio victorie în precedentele 5 etape. Un rezultat bun la Empoli ar însemna un moral excelent pentru fazele eliminatorii!

Acest meci este unul excelent, care dă siguranță biletului pe goluri. Vezi mai jos restul meciurilor jucate de noi!


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

  • Malatyaspor – Kayseri sub 2,5 @ 2,10
  • Empoli – Perugia GG @ 1,62
  • Spezia – Parma peste 1,5 @ 1,50
  • Copenhaga – Midjylland GG @ 1,57
  • Beveren – Kotrijk peste 2,5 @ 1,70
  • Ried – Hartberg GG @ 1,61
  • Wil – Servette GG @ 1,56
  • Curs final: 34,20