Bilete Goluri 19.05.2018. Două tichete de neratat (Sunt verificate în detaliu)

Bilete Goluri 19.05.2018. Două bilete v-am pregătit pentru ziua de sâmbătă, iar ambele sunt extrem de spectaculoase, la fel cum se anunță și meciurile pe care le-am trecut.

Bilete Goluri 19.05.2018

Primul nostru bilet începe cu meciul din etapa a 11-a din play-out-ul Ligii I. De la ora 21:45, avem duelul dintre Concordia Chiajna și Dinamo. Cele două se întâlnesc pentru a patra oară în acest sezon. Până acum în toate partidele s-au marcat cel puțin trei goluri. Așadar, noi ne așteptăm ca Dinamo și Chiajna să păstreze tradiția și mergem pe goluri multe și la acest meci. 

Ne mutăm în Anglia, unde Chelsea și Manchester United își dispută finala Cupei. Aceasta va fi cea de-a treia întâlnire din acest sezon între aceste echipe, iar până acum Chelsea și Manchester United și-au împărțit victoriile. A fost un 1-0, mai întâi, pentru londonezi, apoi echipa pregătită de Jose Mourinho s-a impus cu 2-1.

Următorul meci ne duce direct în La Liga. Deși a început deja pregătirea marii finale din Liga Campionilor, pe care o va disputa sâmbăta viitoare, cu Liverpool, Real Madrid mai are de jucat și un ultim meci în campionat. Ce-i drept, partida cu Villarreal nu mai are nicio miză, astfel că ne așteptăm ca cele două echipe să evolueze liniștite, fără presiune, iar golurile să curgă pe bandă rulantă.

Și iată cum am ajuns și la partida campioanei din Italia. Juventus le oferă ultima reprezentație fanilor în acest sezon, pe propriul teren, cu o echipă deja retrogradată, Hellas Verona.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Bilete Goluri 19.05.2018

Cele mai tari echipe din campionatul Franței sunt pe biletul nostru, un bilet care are cote bune, are goluri și are spectacol. Campioana incontestabilă din Ligue 1 joacă ultimul meci cu Unai Emery pe bancă, urmând ca din sezonul următor să preia conducerea echipei neamțul Tuchel. Marseille joacă și ea ultimul meci din acest sezon, după ce, la jumătatea acestei săptămâni, a pierdut finala Europa League, scor 0-3, în fața celor de la Atletico Madrid.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.