Bilete Goluri 27.05.2018. Duminică avem patru meciuri în care reușitele n-ar trebui să lipsească, unul din acestea este Haugesund – Tromso, despre care vom vorbi pe larg în rândurile de mai jos.

Bilete Goluri 27.05.2018 Haugesund – Tromso

Campionatul din Norvegia este încă proaspăt. Duminică se dispută majoritatea meciurilor din cadrul etapei cu numărul 12. Ne-am oprit la un singur meci din cele 6 programate astăzi.

Haugesund – Tromso este programat la ora 19:00. Echipa gazdă este pe locul cinci, în vreme ce Tromso este pe 7, la un singur punct în spate. Așadar, avem două echipe de o valoare apropiată.

Ce-i drept, Tromso este echipa mai bună în momentul de față, întrucât vine după două victorii consecutive: 3-0 cu Valerenga și 1-0 cu Bodo/Glimt. De partea cealaltă, Haugesund a pierdut etapa trecută, 1-2 cu Rosenborg, după o serie de opt meciuri fără înfrângere.

Uităndu-mă peste ultimele meciuri jucate de formația gazdă, n-am putut să nu remarc faptul că ultimele 6 meciuri disputate de Haugesund au avut goluri de ambele părți. Mai mult de atât, Tromso a marcat cel puțin o dată în 9 din ultimele 10 deplasări.

Asta ne-a convins să pariem pe un meci cu minimum 3 goluri. Casele de pariuri online ne oferă o cotă de 1,75 pentru un astfel de pariu.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

  • Toulouse – Ajaccio GG @ 2,00
  • Sepsi – FC Botoșani GG @ 1,95
  • Haugesund – Tromso peste 2,5 @ 1,75
  • Hermannstadt – CSU Craiova peste 2,5 @ 1,77
  • Curs final: 12,08

Majoritatea din aceste meciuri le poți urmări LIVE, chiar dacă nu sunt transmise în România, pe TV. Vezi acum cum poți vedea aceste confruntări pe care le-am ales pentru biletul pe goluri de duminică

Încasează 200 RON acum, fără depunere!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal