Bilete pariuri cote La Liga. ”Dans” in doi pentru titlu

Bilete pariuri cote La Liga. Real Madrid nu mai reusise sa castige campionatul in Spania din sezonul 2011/12, insa l-a castigat sezonul precedent pentru a 33-a oara in istorie. De altfel, stagiunea precedenta a fost de succes pentru ”galactici”, intrucat acestia au castigat si Liga Campionilor, urmata de Supercupa Europei.

In ultima vreme, trofeele interne au stat mai mult la Barcelona, dar la cum arata Real sub comanda lui Zinedine Zidane acest lucru poate fi schimbat. La fel ca stagiunea din Italia, Primera Division incepe in acest weekend. Real Madrid si Barcelona au o cota egala la castigarea titlului: 1,90. Ca de fiecare data in ultimii ani, sansa a treia o are Atletico Madrid, trupa lui Diego Simeone fiind cotata cu 30.00.

Bilete pariuri cote La Liga

Atletico Madrid a reusit sa detroneze ”duetul” Barcelona-Real Madrid in sezonul 2013/14, atunci cand am avut parte de un final electrizant in Spania. Atletico strangea 90 de puncte, in timp ce Real si Barcelona au terminat la egalitate de puncte, 87. Dupa ”alb-rosii”, Sevilla are cea mai mare sansa sa puna mana pe trofeu, n-a mai facut-o din sezonul 1945/46! Andaluzii dispun de o cota de 150,00.

Valencia, Villarreal, Real Sociedad, Athletic Bilbao si Malaga impart toate aceasi cota, 250,00. Trupa lui Florin Andone are cota 1,000,00 sa ia titlul in Spania. Mai probabil este ca atacantul roman sa iasa golgheterul Spaniei… Echipa lui Andone are parte de un debut cum nu se poate mai rau in noul sezon. Va intalni Real Madrid pe teren propriu in prima etapa! Un alt roman, Alin Tosca, component al echipei Betis, va infrunta Barcelona in runda inaugurala a campionatului din Spania. In fine, Atletico Madrid are parte de un meci relativ usor, va juca pe terenul nou-promovatei Girona.

Bilete pariuri cote La Liga

Real Madrid 1,90
Barcelona 1,90
Atletico      30,00
Sevilla       150,00
Villarreal    250,00
Valencia     250,00
Real Sociedad    250,00
Bilbao 250,00
Malaga 250,00
Espanyol 750,00

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.