Bilete pariuri cote Liga Campionilor. Cine sunt favoritele la cucerirea trofeului

Bilete pariuri cote Liga Campionilor. În foarte scurt timp, grupele Ligii Campionilor vor acapara zilele de marți și miercuri. Cea mai importantă competiție inter-cluburi anunță un sezon exploziv care ne va pregăti pentru Cupa Mondială, ce va avea loc în Rusia în luna iunie a anului viitor.

Real Madrid a castigat precedenta editie a Ligii Campionilor, dupa ce a zdrobit-o pe Juventus in finala, castigand cu scorul de 4-1. Și în acest sezon, trupa lui Zinedine Zidane este favorita sa castige trofeul, ar fi al treilea la rand, o noua premiera, dupa ce Real a devenit prima echipa din istorie care si-a aparat cu succes trofeul.

Bilete pariuri cote Liga Campionilor

Bookmakerii le ofera ”galacticilor” cota 5,50 la cucerirea trofeului. Marii lor rivali de la Barcelona au a doua sansa, fiind cotati cu 6,50. Catalanii au ramas in atentia caselor de pariuri in ciuda faptului ca Neymar, cel mai important jucator, dupa Leo Messi, a fost cumparat de PSG pentru 222.000.000 de euro.

Daca tot a venit vorba despre parizieni, acestia au a treia sansa la castigarea trofeului, fiind cotati cu 7,00, la fel ca Bayern Munchen. Carlo Ancelotti a primit un ultimatum de la bavarezi: ”Iei Liga Campionilor sau pleci”, a fost mesajul sefilor de la Bayern Munchen. Manchester City, Juventus, Chelsea si Atletico Madrid sunt si ele printre favorite. Trupa lui Jose Mourinho, Manchester United are o cota de 18,00 sa castige Liga Campionilor, ar fi un ”upgrade” enorm pentru ”diavoli”, care au castigat Liga Europa in sezonul precedent. Dupa aceste echipe enumerate deja se creaza o bordura in ceea ce priveste cotele.

Dormund, Liverpool si Tottenham au cota 35,00 pentru un eventual succes, in timp ce AS Monaco, o echipa care si-a vandut toti jucatorii de calitate, dispune de un multiplicator de 70.00.

Bilete pariuri cote Liga Campionilor

Real Madrid 5,50
Barcelona 6,50
Bayern Munchen 7,00
PSG 7,00
Man City    11,00
Juventus 13,00
Chelsea 18,00
Atletico Madrid   18,00
Man United 18,00
Dortmund 35,00
Liverpool 35,00
Tottenham 35,00
AS Monaco 70,00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.