Bilete pariuri cote Serie A. Sezonul in Italia va debuta weekend-ul acesta. Juventus a ramas din nou singura echipa pe care ar trebui sa pariezi ca va luat titlul in Italia. Torinezii au castigat precedentele sase campionate si sunt cel mai bine cotati de casele de pariuri in acest sezon.

Acestia au o cota de 1,65 ca vor cuceri cel de-al saptelea titlu consecutiv! Juventus va debuta in noul sezon sambata, pe teren propriu, impotriva lui Cagliari. Este chiar prima confruntare din noua stagiune a Seriei A. Campioana este asteptata sa castige fara nici o problema, avand o cota de 1,15 pentru o eventuala victorie.

Bilete pariuri cote Serie A

Revenind la cotele pe care le ofera bookmakerii la castigarea Seriei A, a doua favorita este Napoli. Gruparea antrenata de Maurizio Sarri iti poate aduce de 5,75 ori suma investita daca o vei alege drept viitoarea campioana a Italiei. Napoli a terminat sezonul trecut pe locul trei si este posibil sa nu reuseasca o performanta mai buna, mai ales dupa ce AC Milan si Inter s-au intarit in aceasta vara. Cele doua grupari din capitala modei au crescut foarte mult valoric fata de anii precedenti si le-am putea vedea luptandu-se pentru titlul. AC Milan are sansa a trei la castigarea titlului, bookmakerii oferindu-i cota de 7,50, in timp ce Inter are a cincea sansa, fiind cotata cu 1,30. AS Roma, echipa care a incercat sa-i tina piept lui Juventus in sezoanele precedente porneste cu a patra sansa, casele de pariuri acordandu-i un multiplicator 11,00. Marea sa rivala, Lazio, se afla la mare distanta, avand cota 70,00 pentru castigarea Seriei A. Cele mai mici sanse la tilu le are formatia Benevento, care iti poate aduce de 2,500 de ori suma investita…

Bilete pariuri cote Serie A
Juventus  1,65
Napoli     5,75
AC Milan  7,50
AS Roma 11,00
Inter 13,00
Lzio 70,00
Fiorentina 80,00
Atalanta 300,00
Torino     500,00