Biletul Baschet 07.11.2017. Liga Campionilor la baschet masculin isi disputa o parte din etapa cu numarul cinci astazi, iar noi iti oferim trei meciuri destul de interesante: Besiktas – Aris, Strasbourg – AEK Atena si Bayreuth – Movistar Estudiantes.

Biletul Baschet 07.11.2017

Biletul Baschet 07.11.2017 Besiktas – Aris

Besiktas primeste vizita lui Aris. Meciul are loc marti seara si conteaza pentru etapa cu numarul cinci din Liga Campionilor. Turcii sunt pe primul loc al grupei D, cu sapte puncte acumulate. In tot acest timp, Besiktas a reusit trei victorii: 70-6 cu Nymburk, 77-49 cu Oostende si 65-60 cu Zielona Gora. In schimb, a pierdut meciul cu Avellino, scor 80-86. De partea cealalta, Aris se claseaza pe locul sase, ultimul care duce in play-off-ul spre ”primavara europeana”. Pana acum a reusit doua victorii si tot atatea infrangeri. Iti recomandam sa mizezi pe victoria lui Besiktas, cu toate ca multiplicatorul este mic, ai o cota buna la final!

Biletul Baschet 07.11.2017 Strasbourg – AEK Atena

Un alt meci despre care vom discuta pe larg este cel pe care Strasbourg il disputa pe teren propriu, in compania lui AEK Atena. Confruntarea este programata de la ora 21:30. Dupa primele patru etape disputate, cele doua formatii au acelasi numar de puncte, sase, insa grecii s-au chinuit sa obtina cele doua victorii ale sale, ambele au fost reusite dupa extra-time! 96-92 cu Rosa Radom si 103-101 cu Venezia. Francezii au o serie excelenta, de patru victorii consecutive pe teren propriu. Din acest motiv, pariul ”1 solist” ne-a atras in mod deosebit atentia.

Biletul Baschet 07.11.2017  Bayreuth – Movistar Estudiantes

Ce mai mare cota a biletului nostru vine din Germania, acolo unde, formatia gazda, Bayreuth primeste vizita ibericilor de la Estudiantes. Aici jucam agresiv, pe ”2 solist”! Formatia oaspete se descurca foarte bine pe teren strain, reusind trei victorii din ultimele cinci deplasari. Cel mai important meci l-a castigat pe terenul lui AEK Atena, scor 87-79. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum, asa ca vom vedea o premiera.