Ce este mai frumos decât un bilet care să te țină în priză până la ultimele ore ale zilei. Sperăm ca tichetul nostru de astăzi, de cotă 50, nu numai să ne țină cu sufletul la gură, ci și să ne aducă un câștig consistent.

Unul din meciurile cele mai importante care se dispută joi este Arsenal – Manchester City, de la ora 21:45. ”Cetățenii” deja i-au bătut pe ”tunari” de două ori în acest sezon, de fiecare dată în handicap. Arsenal joacă destul de rău în ultima perioadă, suferind trei înfrângeri consecutive. Ultima, chiar împotriva formației lui Guardiola, 0-3 în finala Cupei Ligii Angliei! 

Un alt meci interesant avem și în La Liga, acolo unde Betis joacă acasă împotriva lui Real Sociedad. În luna octombrie, cele două formații au realizat unul din cele mai frumoase meciuri pe care le-au văzut spaniolii în acest sezon. 4-4 a fost scorul atunci! Și de data aceasta mizăm pe un număr ridicat de goluri, mai ales că Betis are una din cele mai modeste defensive din Primera Division. Nu uita de Biletul Zilei și de Biletul VIP