Biletul pe goluri de azi, 12 noiembrie. Pentru că oferta nu este una foarte vastă, am ales patru meciuri care să compună acest tichet. Două implică echipe din Anglia, unul din Scoţia şi singurul din Liga 1, Petrolul – Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Cota totală pentru ele este de 4,67.

Biletul pe goluri de azi, 12 noiembrie

Primul meci de pe biletul pe goluri de azi, 12 noiembrie, este singurul meci din Liga 2 din România. Petrolul primeşte vizita Viitorului Pandurii Târgu Jiu. Gazdele au trecut peste momentele dificile de la începutul sezonului şi au ajuns, din nou, în poziţia în care se pot lupta pentru promovarea în prima ligă. Echipa lui Flavius Stoican nu a mai pierdut de la derby-ul cu Rapid, disputat în Regie, şi de atunci au mai trecut încă cinci partide, cu tot cu cea din Cupa României. Cu trei victorii şi un egal în ultimele patru etape disputate, ploieştenii ocupă locul patru, la egalitatea cu Farul, care e clasată pe poziţia a treia, însă cu două meciuri în plus. De partea cealaltă, Viitorul Pandurii a fost şi ea aproape de locurile de top din Liga 2. Rezultatele din precedentele două runde au îndepărtat-o pentru moment.

Cotă beton bilet pe goluri 12 noiembrie

A pierdut cu UTA, scor 0-2, şi apoi, pentru prima oară pe noul stadion din Târgu Jiu, a pierdut din nou cu Dunărea Călăraşi, 1-3, singurul gol al gorjenilor fiind marcat de Bădăuţă, în minutul 79. Chiar şi cu aceste două eşecuri, distanţa faţă de locurile fruntaşe nu este una de nerecuperat, sunt doar patru puncte până la locul de baraj şi nouă până la prima poziţie, însă pare greu de crezut că va reuşi să fie una dintre echipele fericite care să promoveze la finalul sezonului.

Următoarele trei meciuri de pe tichet sunt din Cupa Ligii Angliei, FA Cup şi Scoţia League Two. La Yeovil – Hartlepool şi Scunthorpe – Sunderland am luat 2-5 goluri, iar la Annan – Brechin GG.

Biletul pe goluri de azi, 12 noiembrie