Biletul pe goluri de azi, 14 noiembrie. Am ales patru ponturi pariuri pentru patru meciuri din Preliminariile Euro 2020. Mizez pe Cehia – Kosovo, Anglia – Muntenegru, Serbia – Luxemburg şi Turcia – Islanda. Cota totală a tichetului este de 6,13.

Biletul pe goluri de azi, 14 noiembrie

Primele două partide de pe biletul pe goluri de azi, 14 noiembrie, sunt din Grupa A a Preliminariilor Euro 2020. Anglia întâlneşte Muntenegru pe teren propriu, un duel care pare că are deja o învingătoare dinainte să se dispute. Englezii au nevoie de cel puţin un punct ca să se califice la turneul final. Şi nu e deloc greu să îl obţină. Muntenegru vine în Anglia pentru ultimul meci din aceste preliminarii, unele începute prost şi terminate şi mai prost. Muntenegrenii au doar trei puncte din trei egaluri şi pare că nici măcar o tresărire de orgoliu nu i-ar putea salva de la o nouă înfrângere. Cu toate că ar putea să răzbune dezastrul din tur, atunci când englezii i-au spulberat cu un scor umilitor 1-5. Însă partida care contează cu adevărat în această grupă A este celălalt duel, Cehia – Kosovo, unul de foc pentru ambele echipe.

Cotă beton bilet pe goluri 14 noiembrie

Cehia nu are voie să piardă, deşi cel mai bine ar fi pentru ea să câştige toate cele trei puncte. Ca să nu mai depindă de rezultatele ultimelor meciuri. În acest moment are un punct peste Kosovo şi ar putea să rămână aşa şi cu un rezultat de egalitatea. Doar că asta ar însemna ca biletele pentru Euro 2020 să fie amânate până în ultima rundă, până la meciul din Bulgaria, de obţinerea celor trei puncte de la acest meci şi de presiunea uriaşă că Anglia ar putea fi calificată deja şi nu s-ar mai întrebuinţa cum se cuvine cu Kosovo. Oaspeţii vor încerca să profite de toate calculele pe care şi le fac cehii. Pentru că ei nu au ce să mai calculeze. Trebuie să îşi câştige ultimele două partide şi apoi să îţi rezerve hotelul pentru Euro 2020. Probabil se vor arunca în atac încă din primul minut.

Biletul pe goluri de azi, 14 noiembrie