Biletul pe goluri de azi, 15 noiembrie, e compus din trei partide din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020. România – Suedia e duel cel mai tare, Bosnia – Italia este unul în care spectacolul nu ar trebui să lipsească, iar Elveţia – Georgia prezintă un interes major pentru gazde. Cota totală este de 5,91.

Biletul pe goluri de azi, 15 noiembrie

Una dintre cele trei partide de pe biletul pe goluri de azi, 15 noiembrie, este România – Suedia. Duel ce va avea loc pe Arena Naţională, de la ora 21:45. Selecţionata pregătită de Cosmin Contra are o singură posibilitate în această seară pentru a ajunge la Euro 2020 din aceste preliminarii. Să obţină toate cele trei puncte, cu 1-0 sau la o diferenţă de două goluri, care să îi dea şansa să meargă în Spania pentru a câştiga cel puţin un punct. În acest moment, diferenţa faţă de Suedia, ocupanta locului secund, este de un punct, 14 la 15, şi doar aceste rezultate sunt cele care oferă biletele pentru turneul final. Însă nu e singura variantă. După ce Kosovo a pierdut în Cehia, România e ca şi calificată la barajul pentru Euro 2020, dar prin Liga Naţiunilor, unde ar putea da peste Scoţia, Serbia, Norvegia, Ungaria sau Bulgaria.

Cotă beton bilet pe goluri 15 noiembrie

În schimb, Suedia nu are o presiune aşa de mare. Se poate mulţumi şi probabil că se mulţumeşte şi cu un egal, dublat aproape sigur de o victorie cu Malta, în ultima rundă. Locul doi ar fi securizat, iar biletele pentru Euro 2020 rezervate. Un alt meci de pe acest ticht cu goluri este Bosnia – Italia, un duel care nu mai are nicio miză. Bosniacii sunt deja eliminaţi din cursa pentru Euro 2020, după ce au obţinut doar trei victorii în opt etape, în timp ce italienii, liderii grupei, sunt deja calificaţi la turneul final de anul viitor. Partida ar trebui să fie una foarte deschisă, spectaculoasă chiar.

Biletul pe goluri de azi, 15 noiembrie

Elveţia – Georgia 3+ @ 1.70

România – Suedia GG @ 1.85

Bosnia – Italia 3+ @ 1.88

Biletul pe goluri de azi, 15 noiembrie
Biletul pe goluri de azi, 15 noiembrie