Biletul pe goluri de azi, 16 noiembrie, e compus din două partide din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020 + un duel din Liga 2 din România. Germania – Belarus, meci în care nemţii sunt obligaţi să se impună, Cipru – Scoţia, un duel fără miză în care cele două formaţii ar trebui să facă spectacol, şi Rapid – Pandurii, un duel în care se poate întâmpla orice.

Biletul pe goluri de azi, 16 noiembrie

Una dintre cele trei partide de pe biletul pe goluri de azi, 16 noiembrie, este Germania – Belarus. Nemţii încă nu sunt calificaţi cu două etape înainte de terminarea preliminariilor pentru Euro 2020. Momentan, ocupă locul secund, la trei puncte de locul trei şi la egalitate cu liderul Olanda. Cu trei puncte obţinute în această seară, biletele pentru turneul final de anul viitor sunt rezervate. Mai ales că bieloruşii nu pot emite pretenţii pentru un rezultat bun. Mergem mai departe şi ajungem la a doua partidă de pe tichet, Cipru – Scoţia. Acest duel este unul fără miză, ambele echipe au ieşit deja din calculele calificării. Tot ce le-a mai rămas de făcut este să evolueze pentru spectacolul fotbalistic. Ceea ce şi cred că se va întâmpla. Meciul se anunţă unul cu destul de multe goluri marcate.

Cotă beton bilet pe goluri 16 noiembrie

Ultimul meci de pe bilet este din Liga 2 din România, unul care în alte vremuri se disputa pe prima scenă fotbalistică. De la ora 12:00, în Regie, Rapid primeşte vizita celor de la Pandurii. Giuleştenii par că şi-au revenit după parcursul mai puţin bun de până acum şi au spulberat-o pe Mioveni, scor 5-1, în runda precedentă. A fost poate cel mai bun joc al lor de când s-au reînfiinţat. În schimb, Pandurii Târgu Jiu este ultima în clasament, cu doar şapte puncte în 16 meciuri. A fost devansată până şi de Sportul Snagov.

Biletul pe goluri de azi, 16 noiembrie

Germania – Belarus 4+ @ 1.80

România – Suedia 2-5 goluri @ 1.48

Rapid – Pandurii 2-3 @ 2.15

Biletul pe goluri de azi, 16 noiembrie
Biletul pe goluri de azi, 16 noiembrie