Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League. Am ales patru ponturi pariuri care pot aduce profit pariorilor. Bayern – Olympiacos, Steaua Roşie – Tottenham, PSG – Club Brugge şi Real Madrid – Galatasaray sunt cele care compun tichetul de cotă 9,38.

Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League

Bayern – Olympiacos este primul meci de pe bilet, un duel care se anunţă extrem de interesant. Nemţii sunt lideri în grupă, trei din trei, nouă puncte, şi foarte aproape de optimi. Deşi perioada prin care trec nu e una deloc bună. Au pierdut cu Frankfurt în campionat, scor 1-5, ceea ce a dus la demiterea lui Niko Kovac. De partea cealaltă, grecii speră să se ferească de ghinionul pe care l-au avut în tur, când au pierdut la un singur gol, după ce au condus cu 1-0. Partida ar trebui să fie la fel de spectaculoasă. Al doilea meci este Steaua Roşie – Tottenham, un meci în care sârbii sunt obligaţi să răzbune acel 0-5 din tur, din Anglia. Mai ales că un eventual rezultat pozitiv combinat cu un eşec al lui Olympiacos ar face să fie mult mai uşoară calificarea în primăvara Europa League.

Cota supremă din Champions League

Ultimele două meciuri sunt din Grupa A, unde PSG e lider autoritar. Francezii dau piept cu cei de la Club Brugge şi deznodământul e previzibil. În tur, le-au dat cu terenul în cap, după o primă repriză în care au marcat o singură dată. În ultimele 45 de minute s-au dezlănţuit şi scorul final nu a mai avut nevoie de niciun comentariu, 5-0. Diferen’a de valoarea şi-a spus până la urmă cuvântul. La fel se va întâmpla şi de această dată. Brugge nu are nicio şansă, vine în Franţa să nu repete dezastrul de la meciul precedent. Şi tot în Grupa A, Real Madrid primeşte vizita lui Galatasaray, partida în care eu cred că se va produce surpriza serii în Liga Campionilor. Galacticii nu sunt deloc constanţi în privinţa rezultatelor pozitive şi de asta pot profita turcii, care printr-o victorie au o şansa unică să devină favoriţi pentru calificarea în optimi.

Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League
Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League