Biletul VIP 10.11.2017. Ti-am ales trei meciuri ale echipelor nationale pentru biletul nostru VIP de vineri: Japonia – Brazilia, Franta – Tara Galilor si Portugalia – Arabia Saudita.

Biletul Zilei 10.11.2017

Biletul VIP 10.11.2017. Japonia – Brazilia

Castigatoarea preliminariilor din America de Sud, Brazilia, isi incepe pregatirile pentru Cupa Mondiala in compania Japoniei, intr-un meci amical care se va disputa la Paris. Dupa ce a pierdut primul meci din preliminarii, 0-2 cu Chile, nationala cariocas a bifat 17 meciuri fara infrangere. Cu adevarat impresionant este faptul ca brazilienii au primit doar doua goluri in ultimele zece meciuri oficiale. O forma impresionanta a aratat si nationala Japoniei in preliminariile asiatice. Echipa a castigat o grupa din care au mai facut parte Arabia Saudita, Australia, Emiratele Arabe Unite, Iraq si Thailanda. Echipa a inregistrat doar doua infrangeri in preliminarii: 0-1 cu Arabia Saudita si 1-2 cu Emiratele Arabe Unite.

Biletul VIP 10.11.2017. Franta – Tara Galilor

Nationala Frantei da startul pregatirilor pentru Cupa Mondiala impotriva semifinalistei Campionatului European din 2016, Tara Galilor. Desi a pierdut un singur meci, nationala lui Bale a fost marea deziluzie din preliminarii – a terminat pe locul 3 in grupa D, in spatele Serbiei si a Irlandei. Franta, in schimb, nu a avut probleme in grupa A, pe care a castigat-o de o maniera categorica. Un singur esec a inregistrat Cocosul Galic, 1-2 cu Suedia in deplasare. Infrangerea a fost insa urmata de patru meciuri convingatoare, in care echipa lui Diedier Deschamps a obtinut trei victorii si o remiza.

Biletul VIP 10.11.2017. Portugalia – Arabia Saudita

Portugalia a avut emotii pentru calificarea la Cupa Mondiala. A luptat pana in ultima etapa cu Elvetia pentru primul loc in grupa B. Si l-a obtinut pana la urma, dupa ce a invins chiar Elvetia in ultima etapa, cu scorul de 2-0. Echipa a avut o serie de noua victorii consecutive, in care a marcat 32 de goluri si a primit doar doua. Arabia Saudita este si ea calificata la mondialul din Rusia. A terminat pe locul 2 in grupa A din zona asiatica, intrecuta doar de Japonia. Echipa antrenata de argentinianul Edgardo Bauza a terminat la egalitate de puncte cu Australia, dar a obtinut biletele pentru Rusia gratie golaverajului.