Biletul Zilei 01.03.2018. Pentru joi ți-am pregătit un tichet format din trei meciuri, cu o cotă cumulată de 2.22. Cele trei meciuri selectate de noi sunt CSU Craiova – Dinamo, Arsenal – Manchester City și Nordsjaelland – Silkeborg.

PARTIDA U CRAIOVA – DINAMO A FOST AMÂNATĂ DIN CAUZA CONDIȚIILOR METEOROLOGICE NEFAVORABILE

Biletul Zilei 01.03.2018

Biletul Zilei 01.03.2018 CSU Craiova – Dinamo

CSU Craiova și Dinamo se înfruntă duminică pentru un loc în semifinalele Cupei, la un an distanță de la confruntarea din sezonul trecut, din aceeași fază a competiției. Oltenii s-au impus atunci la loviturile de departajare, scor 6-5, după ce tabela a arătat 0-0 la finalul primelor 90 de minute. De altfel, patru din ultimele cinci confruntări directe între olteni și dinamoviști s-au încheiat la egalitate. Excepție face meciul mai sus menționat din sezonul trecut al Cupei. Ultimele trei partide s-au încheiat cu același scor 2-2. Altfel, dinamoviștii au reușit doar două victorii în fața rivalilor din Bănie, de la revenirea oltenilor pe prima scenă, în 2014.

Biletul Zilei 01.03.2018 Arsenal – Manchester City

Un alt duel extrem de interesant de joi se joacă la Londra, între Arsenal și Manchester City. Cetățenii vin cu un moral excelent, după ce, în urmă cu trei zile, au câștigat primul lor trofeu al sezonului, chiar în fața tunarilor. Elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 3-0 în finala Cupei Ligii, prin golurile marcate de Aguero, Kompany și David Silva. Meciul din etapa a 28-a are o importanță deosebită pentru ambele echipe. Învinși o singură dată în actualul sezon de Premier League, cetățenii au șansa de a se distanța la 16 puncte de principala urmăritoare, Manchester United, când mai sunt 10 etape de disputat. De cealaltă parte, Arsenal nu își mai permite pași greșiți, altfel riscă să piardă contactul cu locurile de Europa. Sunt momentan pe locul 6, la opt puncte de locurile de cupe europene și la 12 puncte de podium.

Biletul Zilei 01.03.2018 Nordsjaelland – Silkeborg

Închidem biletul cu un meci din superliga daneză. Cu locul 3 asigurat, Nordsjaelland continuă lupta pentru unul dintre primele două locuri. Poziția de lider este cam departe de echipa antrenată de Kasper Hjulmand, diferența fiind de zece puncte. De locul secund o despart șapte puncte pe Nordsjaelland, deci nu mai e loc de alți pași greșiți. Joi, tigrii dau piept cu Silkeborg, o echipă aflată pe locul 9 în clasament, dar care vine după o serie de nouă meciuri fără înfrângere în toate competițiile. De la începutul anului, trupa pregătită de Peter Sorensen a acumulat șapte puncte în trei meciuri și s-a apropiat la un singur punct de zona playoffului.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal