Biletul Zilei 02.05.2018. Biletul nostru de miercuri conține două meciuri, unul din Liga Campionilor, iar celălalt din Cupa Poloniei: AS Roma – Liverpool și Legia Varșovia – Arka.

Biletul Zilei 02.05.2018

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Biletul Zilei 02.05.2018 AS Roma – Liverpool

Începem biletul cu cea mai interesantă partidă a zilei de miercuri. De la ora 21:45, pe stadionul Olimpico, AS Roma primește vizita lui Liverpool, în manșa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Meciul din capitala Italiei va porni cu avantajul de trei goluri pe care l-au luat “cormoranii”, după ce, săptămâna trecută, s-au impus pe Anfield cu scorul de 5-2. Statisticile nu le dau nicio șansă jucătorilor pregătiți de Eusebio Di Francesco. Dacă ne uităm cu puțină atenție, vedem cum AS Roma a reușit să o bată pe Liverpool doar în meciurile de pregătire. În rest, în celelalte trei partide oficiale, englezii s-au impus de două ori, în timp ce, un meci din decembrie 2001 s-a încheiat cu o remiză albă.

Însă, la acest meci nu trebuie să ne raportăm doar la statistici. AS Roma joacă perfect pe propriul teren, iar asta s-a văzut și în faza precedent a Ligii Campionilor. În sferturile de finală, după un 1-4 usturător pe Camp Nou, echipa pregătită de Di Francesco a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției și a bătut-o pe FC Barcelona cu scorul de care avea nevoie, 3-0. Ultimul meci jucat de AS Roma pe propriul teren, weekendul trecut, s-a încheiat cu victoria cu 4-1 în fața lui Chievo. Dacă ar repeat acest scor și miercuri seara în fața lui Liverpool, italienii ar juca marea finală a Ligii Campionilor.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Biletul Zilei 02.05.2018 Legia Varșovia – Arka

Însă, până să vedem cine va juca finala Ligii Campionilor de la Kiev, analizăm o altă finală. Ultimul act al Cupei Poloniei se joacă miercuri, de la ora 17:00, între Legia Varșovia și Arka Gdynia. E clar că Legia este marea favorită la câștigarea trofeului, grație formei de moment. Are patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate, în timp ce Arka are patru înfrângeri și o singură victorie. Însă, ultimul meci direct dintre cele două s-a încheiat cu succesul celor de la Arka, 1-0, în martie, într-o partidă din campionat.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal