Biletul zilei 03.10.2017. Biletul de astazi contine trei meciuri: Cercle Brugge – Leuven, Agricola Borcea – Petrolul Ploiesti si Blackburn – Bury.

Biletul zilei 03.10.2017

In liga secunda din Belgia nu se tine cont de meciurile echipelor nationale din aceasta saptamana, iar cea mai interesanta partida, Cercle Brugge – Leuven, deschide etapa a 9-a, marti, de la ora 21:30. Practic, va fi un duel intre doua echipe aflate pe podium in acest moment. Gazdele din Brugge, locul al doilea, formeaza o echipa spectaculoasa in acest sezon. Din opt meciuri disputate pana acum, are sapte in care s-au marcat cel putin doua goluri. Leuven, locul trei in clasament, sta chiar si mai bine. Are opt din opt la acest capitol, astfel ca, pentru partida din aceasta seara, va recomandam cota de 1.26 pentru optiunea „Peste 1.5 goluri”.

VEZI alte bilete realizate de echipa noastra AICI!

Biletul zilei 03.10.2017

Biletul zilei 03.10.2017

Continuam biletul cu un meci din intrecerile interne. Agricola Borcea primeste vizita Petrolului, astazi, de la ora 14:30, intr-un meci din turul al patrulea al Cupei Romaniei. Cele doua nou promovate in Liga a III-a in acest sezon au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce, in stagiunea precedenta, si-au castigat fazele judetene. Agricola Borcea s-a impus in Calarasi, in timp ce Petrolul a castigat Cupa Romaniei pe judetul Prahova. In campionatul Ligii a III-a, cele doua urmeaza drumuri total diferite. Cu cinci infrangeri in primele sase meciuri, Agricola Borcea este printre ultimele clasate in Seria a II-a. Petrolul, in schimb, are maximum de puncte dupa primele sase etape in Seria a III-a si lupta pentru promovare cu Alexandria si cu Turnu Magurele. Asadar, mizam pe calificarea ploiestenilor, indiferent de modul in care o obtine, cu o cota de 1.26.

Ultimul meci de pe bilet este din cadrul Trofeului EFL. Ambele din liga a treia, Blackburn si Bury se intalnesc incepand cu ora 21:45. Oaspetii, fara Mihai Dobre, convocat la nationala de tineret a Romaniei, au o linie de clasament dezastruoasa in campionat, in timp ce Blackburn a marcat 15 goluri in primele 10 etape si ocupa locul al saselea. Ne asteptam si aici la goluri multe, asa ca mizam pe optiunea „Peste 1.5 goluri”.