Biletul Zilei 03.03.2018. Două meciuri ți-am selectat pentru biletul de sâmbătă, meciuri care oferă o cotă cumulată de 2.19. Este vorba despre Napoli – AS Roma și PSV – Utrecht.

Biletul Zilei 03.03.2018

Biletul Zilei 03.03.2018 Napoli – AS Roma

Echipa lui lad Chiricheș încearcă să mențină diferența de patru puncte față de principala urmăritoare, Juventus, după etapa a 27-a din Serie A. Diferența poate chiar crește, pentru că Bătrâna Doamnă dă piept în această etapă cu Lazio, o echipă care a învins-o de două ori în acest sezon. Revenind la Napoli, trebuie să spunem că formația pregătită de Maurizzio Sarri vine după o serie de zece victorii consecutive în campionat. În tot acest timp, napoletanii au marcat 25 de goluri și au primit doar cinci. Adversarul de sâmbătă, AS Roma, încearcă să revină în lupta pentru podium. Capitolinii au pierdut în ultima etapă cu AC Milan, scor 0-2, și au căzut pe locul 5 în campionat. Totuși, doar două puncte îi separă de de ocupanta locului 3, rivala locală Lazio. Echipa lui Eusebio di Francesco pleacă și cu un mic dezavantaj moral. A pierdut ultimele două dispute cu echipa lui Vlad Chiricheș – 1-2 în returul sezonului trecut, respectiv 0-1 în actuala stagiune.

Biletul Zilei 03.03.2018 PSV – Utrecht

Închidem biletul cu meciul pe care liderul din Olanda, PSV, îl dispută pe teren propriu în fața lui Utrecht, în etapa a 26-a din Eredivisie. Învinsă doar de două ori în actuala stagiune, echipa lui Philipp Cocu a luat un avans de șapte puncte în fruntea clasamentului. Zece meciuri au trecut de la ultimul eșec, timp în care echipa a bifat opt victorii și două remize. De cealaltă parte, Utrecht își joacă ultima șansă la podium. Este pe poziția a patra momentan, dar nouă puncte o separă de următoarea clasată, AZ Alkmaar. Utrecht are și ea o serie de opt meciuri fără înfrângere. Rezultatele nu au fost însă la fel de bune ca ale adversarei de sâmbătă. A fost mai întâi o serie de patru remize, urmată de patru victorii. Printre victimele recente ale echipei lui Jean Paul de Jong se numără Sparta Rotterdam (0-1), Roda JC (4-1) sau Twente (3-1).

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal