Biletul Zilei 03.05.2018. Biletul nostru de joi conține două meciuri, ambele din Europa League: Salzburg – Olympique Marseille și Atletico Madrid – Arsenal.

Biletul Zilei 03.05.2018

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Biletul Zilei 03.05.2018 Salzburg – Olympique Marseille

Începem biletul cu partida dintre Salzburg și Olympique Marseille. Cele două se reîntâlnesc la o săptămână de la manșa tur, când echipa pregătită de Rudi Garcia s-a impus cu scorul de 2-0 și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în finala Europa League. Cel puțin la fel de interesant se anunță a fi și meciul din Austria, mai ales dacă ne uităm pe meciurile directe dintre cele două echipe. Tot în acest sezon, Salzburg și Marseille s-au întâlnit pentru primele dăți, în grupele competiției. Austriecii s-au impus în meciul de pe propriul teren, scor 1-0, apoi au scos o remiză albă în deplasarea de pe Stade Velodrome.

După meciul pierdut la Marseille, Salzburg s-a impus tot cu 2-0 în deplasarea pe care a avut-o în campionatul Austriei. A câștigat pe terenul ultimei clasate, St. Polten, și a făcut un pas uriaș spre un nou titlu. Salzburg are acum 11 puncte avans față de ocupanta locului doi. De partea cealaltă, Marseille a remizat la Angers, scor 1-1, și pornește cu șansa a treia de a prinde locul secund în Ligue 1.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa! 

Biletul Zilei 03.05.2018 Atletico Madrid – Arsenal

Ne continuăm biletul cu un meci care ar fi putut oricând să se joace în semifinalele Ligii Campionilor. De la ora 22:05, Atletico Madrid joacă acasă cu Arsenal, după ce în partida de pe Emirates, cele două au remizat, scor 1-1. Egalul a fost cu atât mai amar pentru suporterii lui Arsenal, cu cât ne uităm pe desfășurarea partidei. Încă din minutul 10, „tunarii” au jucat în superioritate numerică, însă n-au profitat, iar în ultimele minute, Atletico Madrid a dat lovitura și a egalat la 1. Ne așteptăm la un meci cu multe goluri și vă recomandăm să profitați de cota excelentă oferită de Betano, 1.97, pentru opțiunea „Peste 2.5 goluri”.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal