Biletul zilei 05.09.2017 | Ai cele mai bune doua cote pe care le poti gasi azi la casele de pariuri!

Biletul zilei 05.09.2017 este alcatuit din doua meciuri, ambele din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia: Columbia – Brazilia si Croatia – Turcia. 

Biletul zilei 05.09.2017

Brazilia se deplaseaza in Columbia pentru un meci care conteaza pentru preliminariile din America de Sud. Selectionata ”cariocas” este deja calificata la Cupa Mondiala si nu mai poate pierde nici marcat primul loc. Neymar si compania au strans 36 de puncte in aceasta campanie de calificare si au cu 11 mai multe decat Columbia, adversara de marti noapte. Brazilia a inceput cu stangul preliminariile, fiind invinsa de Chile, scor 0-2. Apoi, multipla campioana mondiala a avut evolutii din ce in ce mai bune, pana a ajuns sa aiba la activ o serie de noua victorii consecutive: 3-0 cu Ecuador, 2-1 cu Columbia, 5-0 cu Bolivia, 2-0 cu Venezuela, 3-0 cu Argentina, 2-0 cu Peru, 4-1 cu Uruguay, 3-0 cu Paraguay si 2-0 cu Ecoador. A fost o adevarata demonstratie de forta a Braziliei in ultimul an si jumatate. De partea cealalta, Columbia n-a primit nici un gol in ultimele trei meciuri. In plus de asta, pe teren propriu a jucat sase meciuri acasa in aceste preliminarii, pierzand doar in fata Argentinei lui Messi, scor 0-1. Iti recomandam sa mizezi pe ”Peste 1,5” goluri, la o cota de 1,40.

Biletul zilei 05.09.2017

Al doilea meci de pe biletul nostru este Croatia – Turcia, care se disputa marti seara de la ora 21:45 si conteaza pentru grupa I, din care mai fac parte Ucraina, Islanda, Finlanda si Kosovo. Turcia si-a ingreunat mult sarcina in aceste preliminarii etapa precedenta cand a fost invinsa de Ucraina cu scorul de 2-0. A fost un debut nefericit a lui Mircea Lucescu pe banca nationalei ”semilunei”. Turcia a avut o prestatie buna, insa arbitrul partidei si-a pus aprenta asupra jocului… Ambele goluri ale ucrainienilor puteau fi cu usurinta anulate. Unul a fost din ofsaid, iar altul din afara terenului… Croatia vine dupa o victorie chinuita in meciul cu Kosovo, scor 1-0. Turcii au nevoie de victorie in Croatia, orice alt rezultat este sinonim cu eliminarea din cursa pentru Cupa Mondiala! Pariem ”Peste 1,5” goluri la o cota de 1,43. Bafta!

Biletul zilei 05.09.2017

Columbia – Brazilia Peste 1,5 @ 1,40
Croatia – Turcia Peste 1,5 @ 1,43
Curs final: 2,02

Sursa foto: goal.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.