Biletul Zilei 04.03.2018. Biletul de duminică este alcătuit din două partide, cu o cotă cumulată de 2.64. Vorbim despre derbiul Spaniei dintre, FC Barcelona – Atletico Madrid, și Torino – Crotone, din Serie A.

Biletul Zilei 04.03.2018

Biletul Zilei 04.03.2018 FC Barcelona – Atletico Madrid

FC Barcelona și Atletico Madrid se înfruntă duminică, de la ora 17:15, în ceea ce poate fi numită finala sezonului din La Liga. Cu un avans de cinci puncte în fața echipei lui Diego Simeone, catalanii își pot asigura în această rundă al 25-lea titlu din istorie. Totuși, catalanii nu traversează cel mai bun moment al sezonului. În ultimele 7 partide oficiale, jucătorii lui Ernesto Valverde nu au mai reușit să lege două victorii consecutive. Au alternat victoriile cu remizele, iar acest lucru le-a pus în pericol principalele două obiective ale sezonului – titlul și Liga Campionilor. De cealaltă parte, Atletico Madrid pare să fi trecut peste perioada neagră de la finalul lunii ianuarie. Are o serie de opt victorii consecutive – șase în campionat și două în UEFA Europa League. Cu atât impresionantă este forța ofensivă arătată de madrileni. În ultimele două meciuri au marcat nouă goluri, șapte dintre ele fiind semnate de irezistibilul Antoine Griezmann.

Biletul Zilei 04.03.2018 Torino – Crotone

Al doilea meci de pe biletul de duminică este duelul dintre FC Torino și Crotone, meci din etapa a 27-a din Serie A. Partida are o importanță deosebită pentru ambele echipe. După două înfrângeri consecutive, 0-1 cu Juventus și 1-2 cu Hellas Verona, alb-vișinii își joacă ultima șansă la cupele europene. Opt puncte o separă pe FC Torio de locul 6 ocupat de Sampdoria. De cealaltă parte, Crotone își vede spulberat avansul față de locurile de retrogradare. Fără victorie de cinci etape, echipa lui Adrian Stoian mai are un singur punct avans față de locul 17. Situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât, în ultimele două etape, Crotone a jucat cu două dintre echipele aflate în zona retrogradării. Și a pierdut ambele meciuri. 2-3 în deplasare la Benevento, 2-3 pe teren propriu cu SPAL. În deplasare, Crotone a obținut o singură victorie în ultimele patru luni, 3-0 pe terenul lui Hellas Verona.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal