Biletul Zilei 04.05.2018. Biletul nostru de vineri conține două meciuri, iar ambele sunt din Liga I: ACS Poli Timișoara – FC Voluntari și FC Viitorul – Astra Giurgiu.

Biletul Zilei 04.05.2018


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Biletul Zilei 04.05.2018 ACS Poli Timișoara – FC Voluntari

Începem biletul cu partida din play-out-ul Ligii I. Vineri, de la ora 18:00, ACS Poli Timișoara o întâlnește pe FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta. În precedentele trei întâlniri din acest sezon, ilfovenii s-au impus de fiecare dată. Au fost două victorii cu același scor, 1-0, dar și un succes, scor 3-2, în deplasarea de la Timișoara.

În acest moment, ACS Poli Timișoara are un moral mult mai bun, având în vedere că a obținut prima sa victorie din acest an. După zece meciuri consecutive fără succes, echipa pregătită de Rică Neaga tocmai ce s-a impus, etapa trecută, în fața Concordiei Chiajna, scor 1-0. De partea cealaltă, Adrian Mutu a pierdut și el primul meci pe banca noii sale echipe. Ce-i drept, destul de repede. A fost o înfrângere rușinoasă, scor 0-1, pe propriul teren, în fața ultimei clasate, Juventus București.

Biletul Zilei 04.05.2018 FC Viitorul – Astra Giurgiu

Următorul meci de pe bilet este cel dintre FC Viitorul și Astra Giurgiu. Cele două se întâlnesc la Ovidiu, de la ora 20:45, în cadrul etapei a opta din play-off-ul Ligii I. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două cluburi din acest sezon. În precedentele întâlniri, Astra și FC Viitorul și-au împărțit victoriile. A fost o remiză, un succes al giurgiuvenilor, iar ultimul meci, la începutul lunii aprilie, s-a încheiat cu victoria echipei pregătite de Gheorghe Hagi. Cele două sunt și vecine de clasament. Despărțite de un singur punct, cu un ușor avantaj pentru Astra, cele două echipe credem că vor oferi un meci cu adevărat interesant. Mergem pe cel puțin un gol marcat de Astra și profităm de cota excelentă de Betano, 1.57.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal