Biletul Zilei 06.03.2018 | Se joacă restanța dintre CSU Craiova și Dinamo, din Cupa României

Biletul Zilei 06.03.2018. Pentru biletul de marți ți-am selectat restanța din Cupa României, CSU Craiova – Dinamo, alături de cele două meciuri din Liga Campionilor, PSG – Real Madrid și Liverpool – Porto.

Biletul Zilei 06.03.2018

Biletul Zilei 06.03.2018 CSU Craiova – Dinamo

Depre cele două meciuri din UEFA Champions League am discutat deja, și vom mai discuta pe viitoarele bilete. Dedicăm acest material meciului dintre CSU Craiova și Dinamo, un meci restanță din sferturile de finală ale Cupei României. Partida ar fi trebuit să se joace joi, dar a fost amânată din cauza condițiilor meteo. Este un meci deosebit de important pentru ambele echipe. Oltenii vor să obțină un prim trofeu din istoria echipei. Din 1991 așteaptă orașul Craiova acest lucru. Vechea Universitatea Craiova cucerea atunci eventul. Urmașa Științei poate realiza și ea acest lucru. Este în continuare în cursa pentru ambele trofee ale fotbalului românesc. De cealaltă parte, pentru Dinamo este singurul obiectiv palpabil. Nerealizarea de a nu prinde playoff-ul atârnă greu asupra echipei, care va juca marți primul meci sub comanda lui Florin Bratu.

Biletul Zilei 06.03.2018 CSU Craiova – Dinamo

Pentru ambele echipe, acest meci are un iz de finală. După ce Astra și FCSB au fost eliminate de mult mai modestele Gaz Metan și Hermannstadt, pare că drumul le-a fost pacat către trofeu. Singurul adversar redutabil ar putea apărea din celălalt sfert de finală anulat, meciul FC Botoșani – CSMS Iași, care se va disputa peste o săptămână. Vorbind despre forma celor două echipe, oltenii sunt avantajați în mod categoric. Echipa lui Devis Mangia a arătat un fotbal de calitate, care a ajutat-o să termine pe locul 3 sezonul regulat. De la începutul anului 2018, oltenii sunt neînvinși – au înregistrat două victorii și două rezultate de egalitate. De cealaltă parte, Dinamo este într-un moment critic. A început anul promițător, cu cinci puncte scoase din primele trei meciuri, puncte care i-au adus pe câini la mâna lor în ultima etapă. Echipa antrenată la acea vreme de Miriuță a cedat însă psihic și fizic în meciul cu Astra, pe care l-a pierdut cu 0-2. Și astfel, câinii au intrat de pe locul secund în playout.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.