Biletul zilei 07.09.2017 | Sunt buni si dolarii americanilor din MLS!

Biletul zilei 07.09.2017 este format din trei meciuri: Viborg – Aalborg (Danemarca), Alcorcon – Leonesa (Spania) si New York City – Kansas City (Statele Unite ale Americii).

Biletul zilei 07.09.2017

Viborg primeste vizita lui Aalborg, intr-un meci care conteaza pentru a doua runda a Cupei din Danemarca. Gazdele acestei partide ocupa penultimul loc in liga secunda, in vreme ce Aalborg este pe pozitia cu numarul 12 din primul esalon. Viborg are o serie de doua infrangeri consecutive pe teren propriu: 0-2 cu Esbjerg si 2-3 cu Fredericia. De partea cealalta, Aalborg are o serie de patru remize consecutive, timp in care a marcat un gol si a primit unul in schimb. Iti recomandam sa mizezi ca oaspetii nu vor pierde aceasta intalnire, la o cota de 1,42.

Biletul zilei 07.09.2017

Al doilea meci de pe biletul nostru se disputa in cadrul Cupei Regelui Spaniei. In cadrul acestei competitii, Alcorcon primeste vizita lui Cultural Leonesa. Partida se anunta una echilibrata, intrucat cele doua echipe sunt vecine de clasament dupa primele trei etape disputate. Alcorcon pare sa fie echipa mai ”legata” in acest debut de campionat. In cele trei etape disputate pana acum a reusit sa nu ia nici un gol, terminand de doua ori la egalitate si castigand odata. De partea cealalta Leonesa a pierdut primul meci oficial al sau, insa apoi s-a revansat, reusind doua victorii la rand.

Pentru ultimul meci al biletului nostru schimbam continentul si mergem in Statele Unite. Acolo, New York City, echipa antrenata de francezul Patrick Vieira, primeste vizita lui Kansas City in joi noapte, de la ora 02:30. Echipa din Manhattan ocupa locul secund in conferinta de est, avand cinci victorii bifate in ultimele sase jocuri de acasa. In schimb, Kansas City este pe trei in conferinta de vest si nu are evolutii prea bune afara. Mai exact, in ultimele cinci jocuri disputate pe teren strain a inregistrat o singura victorie. Alegem sa mizam ca gazdele nu vor pierde! 

 

Biletul zilei 07.09.2017

Viborg – Aalborg X2 @ 1,42
Alcorcon – Leonesa 1X @ 1,30
New York City – Kansas City 1X @ 1,40
Curs final: 2,58

Sursa foto: goal.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.