Biletul Zilei 07.03.2018. Ți-am selectat două meciuri pentru biletul de miercuri, cu o cotă combinată de 2.21. Este vorba de Slavia Praga – Slovan Liberec și Rijeka – Dinamo Zagreb.

Biletul Zilei 07.03.2018

Biletul Zilei 07.03.2018 Slavia Praga – Slovan Liberec

Slavia Praga și Slovan Liberec se înfruntă miercuri pentru calificarea în semifinalele Cupei Cehiei. Un meci extrem de interesant, care le pune față în față pe ocupantele locurilor 2 și 4 din campionat. Slavia este echipa mai bine clasată. Este a doua în clasament, cu un avans de patru puncte față de adversara de miercuri. În plus, are și un moral mai bun, dat de cele două victorii consecutive – 1-0 cu Bohemians și 3-0 cu Mlada Boleslav. Ca și adversara de miercuri, Slovan Liberec a început tot cu un eșec anul 2018. A pierdut cu 0-2 în fața coloniei românești de la Sparta Praga. Au urmat două meciuri, din care echipa a obținut patru puncte – 1-0 cu Mlada Boleslav și 2-2 cu Karvina. Pentru cele două echipe, aceasta va fi a doua întâlnire directă din acest sezon. Slovan Liberec a avut câștig de cauză în meciul din campionat. S-a impus cu 2-1 în deplasare, după ce, în stagiunea trecută, a obținut un singur punct din dubla cu Slavia.

Biletul Zilei 07.03.2018 Rijeka – Dinamo Zagreb

În Croația, etapa intermediară ne aduce un duel între ultimele două campioane, Rijeka și Diamo Zagreb. Deținătoarea trofeului, Rijeka nu mai are nicio șansă să își apere trofeul în acest an. Pe locul 3 în campionat, fosta echipă a lui Florentin Matei trebuie să recupereze 15 puncte față de adversara de miercuri. Cele două echipe se laudă cu rezultate similare în ultimele cinci meciuri. Ambele au câte patru victorii și o înfrângere. Pentru Dinamo Zagreb, eșecul cu Hajduk Split, din urmă cu două etape, a fost singurul din acest sezon. În rest, echipa lui Mario Cvitanovic se poate lăud cu 17 victorii și 5 remize. De cealaltă parte, pentru Rijeka, eșecul din urmă cu două etape, 1-2 cu Osijek, a fost al optulea din acest sezon. Echipa a mai înregitrat 13 victorii și două remize. Altfel, pe teren propriu, Rijeka vine duă o serie de patru victorii consecutive.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal