Biletul Zilei 07.04.2018. Două meciuri ți-am selectat pentru biletul zilei de sâmbătă. Vorbim despre Benevento – Juventus și despre Hamburg – Schalke, care ne oferă o cotă cumulată de 2.09.

Biletul Zilei 07.04.2018

Biletul Zilei 07.04.2018 Benevento – Juventus

Învinsă de Real Madrid în sferturile de finală UEFA Champions League, scor 0-3, Bătrâna Doamnă își paote reface moralul în duelul din deplasare cu Benevento. Bătrâna Doamnă își permite să odihnească și câțiva jucători pentru returul de la Madrid, pentru că avansul în fruntea clasamentului din Serie A este de patru puncte. În campionat, Juventus are o serie de 17 meciuri fără înfrângere, în care a înregistrat 15 victorii și două remize. În confruntarea de sâmbătă, torinezii nu vor avea foarte mari emoții. Benevento este ultima în Serie A și este deja condamnată să se întoarcă în liga a 2-a. Echipa lui Alin Toșca a strâns doar 13 puncte până în acest moment și are de recuperat tot atâtea în ultimele opt etape. În runda precedentă, Benevento a reușit să o învingă pe Hellas Verona cu 3-0 și să pună capăt astfel seriei de patru eșecuri consecutive.

Biletul Zilei 07.04.2018 Hamburg – Schalke

Un meci dezechilibrat se anunță și la Hamburg – Schalke, din etapa a 29-a din Bundesliga. Pe locul 2 în clasament, oaspeții se pot lăuda cu cea mai bună serie din Bundesliga în acest moment. Șase victorii consecutive a reușit echipa lui Dominico Tedesco, timp în care a încasat un singur gol. Printre victimele minerilor le regăsim pe Hoffenheim, Leverkusen sau Hertha. Sâmbătă, Schalke va da piept cu o echipă Hamburg aflată într-o situație critică. Trupa lui Christian Titz este ultima în clasament, la șapte puncte în urma locurilor care i-ar asigura salvarea de la retrogradare. Hamburg este fără victorie de la finalul lunii noiembrie S-au scurs 15 etape de atunci, perioadă în care echipa a strâns doar șase puncte. Cu o remiză s-a încheiat și meciul din ultima etapă, cu Stuttgart, scor 1-1.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal