Biletul Zilei 09.03.2018. Biletul de vineri este format din nouă meciuri, unul din România și unul din Spania. Vorbim despre Botoșani – Juventus și Girona – La Coruna.

Biletul Zilei 09.03.2018

Biletul Zilei 09.03.2018 Botoșani – Juventus

FC Botoșani și Juventus București dau startul playout-ului din Liga I, de la ora 18.00, în direct pe Telekom Sport 1. Intrați de pe primul loc în partea a doua a campionatului, moldovenii trebuie să își depășească blocajul mental care i-a făcut să piardă calificarea între primele șase echipe ale campionatului. Deși porneau cu cele mai mari șanse în 2018, elevii lui Costel Enache au capotat incredibil. După o serie de șase meciuri cu un singur punct câștigat, șansele moldovenilor s-au evaporat. Nici victoria din ultima etapă a sezonului regulat, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș, nu a mai avut vreo importanță. De cealaltă parte, despre Juventus nu sunt foarte multe de spus. Ultima clasată în Liga I, echipa lui Marius Baciu pleacă de la patru puncte în urma locului de baraj. Diferența față de locurile care asigură salvarea directă este și mai mare. Opt puncte îi separă pe bucureșteni de locul 11 ocupat de ACS Poli Timișoara.

Biletul Zilei 09.03.2018 Girona – La Coruna

În Spania, Deportivo La Coruna joacă o nouă finală pentru menținerea în prima ligă. Pe locul 19 în campionat, Florin Andone și coechipierii au de recuperat două puncte față de Levante. Altfel, locul 17 este singurul la care galicienii mai pot spera și pentru care se luptă cu alte trei echipe. Deportivo este fără victorie de 12 meciuri, timp în care a obținut doar trei puncte, iar în ultimele 17 partide, echipa a obținut un singur succes. Adversarul de vineri, Girona, este surpriza plăcută a sezonului din La Liga. Nou-promovata stă pe locul 7 în campionat, cu un punct în urma locurilor de cupe europene. În ultimele 4 etape, echipa a obținut trei victorii: 3-0 cu Leganes, 1-0 cu Celta Vigo și 2-0 cu Villarreal. Singurul pas greșit în tot acest timp a fost făcut în meciul din deplasare cu liderul FC Barcelona. Oaspeții au deschis scorul prin Portu după numai 3 minute, dar catalanii au întors incredibil și s-au impus cu 6-1.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal