Biletul Zilei 1 iulie 2018. Două favorite clare pentru astăzi

Biletul Zilei 1 iulie 2018. Două meciuri am selectat pentru tichetul zilei de duminică, partide care ne oferă o cotă cumulată de 3,04. Vorbim despre Spania – Rusia și despre Croația – Danemarca.Spania și Rusia au început diferit turneul final, rușii au fost pe cai mari timp de două partide, în timp ce spaniolii s-au chinuit în toate cele trei partide din grupă. Croația a făcut parte din cea mai echilibrată grupă de la Cupa Mondială. (Grupa D), căci despre ea vorbim întâi, le-a cuprins pe: Croația, Argentina, Nigeria și Islanda.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Biletul Zilei 1 iulie 2018 Spania – Rusia

Spania a fost în (grupa B) la turneul final, în primul meci a întâlnit naționala Portugaliei. Scorul final al meciului a fost de (3-3), dar jocul Spaniei nu a convins. Pentru Spania a urmat victoria împotriva Iranului cu scorul de (1-0), spaniolii au avut 17 ocazii de gol, dar au șutat doar de trei ori pe spațiul porții adverse. Ultimul joc din grupă, a fost și cel mai dramatic, Spania a reușit un (2-2) ce i-a permis să joace în optimi. Golul calificării a fost marcat în minutul 91 al jocului.

De reținut despre Spania, au încasat un total de cinci goluri, în trei partide disputate și marea majoritate au fost pe greșeli grave individuale. Au în continuare o posesie excelentă, dar probabil că schimbarea antrenorului la startul competiției, a debusolat destul de mult echipe. Rusia a fost în (grupa A) la Cupa Mondială. Primele două jocuri au fost ceva de vis pentru gazde, în prima partidă au trecut de Arabia Saudită cu scorul de (5-0), un scor pe care nimeni nu îl vedea posibil la startul turneului, iar în al doilea meci au trecut de Egipt cu (3-1).

Și uite așa, datorită acestor rezultate s-au calificat în optimi, a urmat meciul cu Uruguay, meci în care Rusia nu a contat.

Biletul Zilei 1 iulie 2018 Croația – Danemarca

Croații au debutat cu o victorie la Cupa Mondială împotriva Nigeriei, scorul final a fost de doi la zero pentru europeni, iar jocul Croației a fost unul excelent, pentru un prim meci. Doar în două momente a reușit Nigeria să-i pună probleme Croației, în rest Luka Modric și compania au dominat tot jocul. A urmat măcelul cu Argentina, croații s-au impus cu scorul de (3-0), după un meci magistral făcut de ei. Pumele au dominat acel meci la posesie și faze de poartă, dar Croația a dat gol la aproape toate ocaziile create, iar cele ratate au fost mult mai clare ca cele ale Argentinei.

Totul a fost perfect pentru croați la acel joc, au șutat de patru ori pe poartă și au marcat trei goluri. La ultimul joc din grupă, fiind deja calificați în optimi, croații au folosit o serie de jucători ce în dese rânduri stau pe banca de rezerve, dar și așa cu echipa secundă au învins pe Islanda cu scorul de (2-1). Danemarca a avut parte de o grupă destul de bună: Franța, Peru și Australia, au fost adversarele danezilor. Franța a câștigat grupa, iar Danemarca s-a bătut până la final cu Peru, așa cum era și de așteptat.

Danezii au debutat cu o victorie la Cupa Mondială, iar aceasta a venit chiar în fața rivalei la promovare, Peru. Danezii au fost dominați complet la acel joc, Peru a și ratat un penalty la sfârșitul primei reprize, iar Danemarca a deschis scorul imediat după pauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariează pe alte sporturi.