Biletul Zilei 1 noiembrie 2019 este compus din două ponturi pariuri, unul din Liga I şi unul din Ligue 1. Dijon – PSG este primul duel de pe tichet, respectiv Viitorul – Chindia cel de-al doilea, care ne permit să ne dublăm banii pe o cotă de 2,36.

Biletul Zilei 1 noiembrie 2019. Dijon – PSG

Primul meci de pe biletul zilei 1 noiembrie 2019 este Dijon – PSG, un duel ce se anunţă extrem de dezechilibrat.  Gazdele ocup[ ultimul loc în Ligue 1, în timp ce oaspteţii sunt lideri. Practic vom avea un meci al extremelor. Dijon nu are mari speranţe că poate obţine ceva din acest meci şi probabil se va concentra să nu încaseseze prea multe goluri.

De cealaltă parte, PSG vine în formulă completă, fără Neymar şi Meunier, cea care a dus greul în ultimele meciuri. Sunt şanse mari să înceapă Cavani titular în locul lui Icardi, uruguayanul are nevoie de minute mai multe după ce şi-a revenit după accidentare. În opinia mea, problema nu va fi dacă PSG va câştiga acest duel, ci cu cât o va face.

Cota excelentă la Viitorul – Chindia

Viitorul trece printr-o pasă extrem de proastă, are trei înfrângerei în ultimele cinci meciuri, incluzând aici şi ruşinea din Cupa României cu Sănătatea Cluj. În runda precedentă a pierdut, din nou, în faţa lui Dinamo, după ce „a reuşit marea performanţă” să ia două goluri până la pauză şi încă unul până în minutul 65. Băieţii lui Gheorghe Hagi şi-au revenit spre final, profitând de oboseală dinamovişilor, şi au marcat de două ori. Apărarea pare să fie principala problemă pe care fostul decar al României nu poate s-o rezolve.

De partea cealaltă, Chindia oferă, în continuare, unul dintrele cele mai frumoase jocuri de fotbal din campionat. Rezultatele confirmă faptul că echipa lui Viorel Moldovan este cea mai frumoasă surpriză a Ligii I. A pierdut un singur meci în ultimele cinci, 1-2 cu FCSB, după ce a condus cu 1-0, a câştigat alte trei şi a încheiat la egalitate, runda trecută, cu Gaz Metan, 1-1.

Dijon – PSG 1 @ 1.20

Viitorul – Chindia GG @ 1.97

Biletul Zilei 1 noiembrie 2019
Biletul Zilei 1 noiembrie 2019